Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Încă o echipă şi-a propus să atace supremaţia în Liga 1. Sunt aproape de un moment istoric: ”Am o echipă de gladiatori”

VIDEO | Încă o echipă şi-a propus să atace supremaţia în Liga 1. Sunt aproape de un moment istoric: ”Am o echipă de gladiatori”

Superliga

Comentarii

Pentru prima dată în scurta sa istorie, FC Botoşani este aproape să intre în play-off-ul Ligii 1. Liviu Ciobotariu îşi îndeamnă jucătorii să ofere tot ce au mai bun în cele două etape care au mai rămas până la finalul sezonului regular.

FC Botoşani se află în acest moment pe ultimul loc de play-off, 6, cu un punct peste Viitorul - următoarea clasată - şi depinde doar de ea să se bată pentru primele locuri. În ultimele două etape, jucătorii lui Liviu Ciobotariu vor întâlni Gaz Metan şi Viitorul, două dintre echipele bune din acest sezon. Ciobotariu cere concentrare maximă pentru a atinge un obiectiv istoric.

”Un joc foarte greu pentru noi, cu miză mare, au mai rămas două meciuri de disputat, trebuie să rămânem concentraţi pe ceea ce avem de făcut, suntem aproape de a realiza un vis pe care ni-l dorim cu toţii, acela de a terminat în primele şase. Nu trebuie să fim tracasaţi, trebuie să ne antrenăm foarte bine, suntem conştienţi că, cu o eventuală victorie, putem să sperăm mult mai mult la ceea ce ne dorim.

Probleme mari cu Ongenda, Fabrini, Fulop are şi el ceva probleme

Mi-aduc aminte când am venit la această echipă eram pe loc de baraj. Iată că în scurt timp, împreună cu jucătorii, pentru că ei sunt cei care muncesc, au crezut în rezuiltate, am reuşit să ajungem pe acest loc. Ne dorim foarte mult să realizăm o performanţă care nu a mai fost realizată aici, la Botoşani.

Nici nu am să mă uit la cele două jocuri. Pentru mine, calculele sunt clare. Mai sunt două jocuri, trebuie să obţinem 6 puncte ca să fim 100% în obiectiv, adică pe locul 6. Ştiu că am o echipă de gladiatori. Ne luăm salopetele pe noi duminică, ne ascuţim crampoanele şi mergem la luptă”,
a declarat Liviu Ciobotariu.


 

Afla mai multe despre: liviu ciobotariu 

viewscnt
Articole similare