Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Încă o imagine memorabilă în Liga 1. Jucătorul care a încercat să-l imite pe Iniesta când a jucat ultimul meci pe Camp Nou

VIDEO | Încă o imagine memorabilă în Liga 1. Jucătorul care a încercat să-l imite pe Iniesta când a jucat ultimul meci pe Camp Nou

Superliga

Comentarii

Gaz Metan s-a salvat matematic de la retrogradare, motiv de sărbătoare pentru David Caiado. Mijlocaşul născut în Luxemburg şi-a luat o sticlă cu bere, s-a aşezat la mijlocul terenului şi a încercat să-l imite pe Iniesta.

A fost sărbătoare la Mediaş. Gaz Metan a câştigat cu 3-0 în faţa lui Juventus Colentina şi s-a salvat matematic de la retrogradare. David Caiado a oferit cu această ocazie un moment inedit. Mijlocaşul de 31 de ani şi-a luat o sticlă cu bere, s-a aşezat la mijlocul terenului şi şi-a făcut un selfie. Sau pur şi simplu şi-a apelat video apropiaţii.

Pentru Caiado, a fost ultimul meci la Gaz Metan. Mijlocaşul de 31 de ani îşi termină contractul cu Mediaş în această vară şi nu se ştie dacă va semna prelungirea, în condiţiile în care este dorit de Vitoria Setubal.



Imagine aduce aminte de cea de la ultimul meci jucat de Andres Iniesta la ultimul meci pe Camp Nou. Legendarul mijlocaş spaniol a fost atunci surprins singur, la mijlocul terenului, în timp ce-şi făcea un selfie cu stadionul gol.

Afla mai multe despre: david caiadogaz metanliga 1juventus bucuresti 

viewscnt
Articole similare