Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Încă o variantă de fundaş pentru Mirel Rădoi: "Dacă nu sunt convocat, le voi ţine pumnii de acasă!"

 VIDEO Încă o variantă de fundaş pentru Mirel Rădoi: "Dacă nu sunt convocat, le voi ţine pumnii de acasă!"

Echipa națională

Comentarii

Fundaşul Mihai Bălaşa a recunoscut la finalul partidei dintre FC Argeş şi Universitatea Craiova că încă se gândeşte la echipa naţională.

Universitatea Craiova a câştigat deplasarea de la Piteşti, scor 1-2, în faţa formaţiei FC Argeş. Oltenii au tremurat serios într-o partidă în care la un moment dat părea că singura problemă a meciului este legată de diferenţa cu care se vor impune oaspeţi: "Am început foarte bine meciul, am vorbit încă din vesiar să începem foarte tare, să încercăm să ne facem meciul cât mai uşor, dar din păcate în a doua repriză ne-am relaxat puţin. Din păcate, ne place să trăim periculos" a mărturisit Bălaşa, după meci.

"Sper ca pe viitor să învăţăm din aceste greşeli şi să nu mai trebuiască să stăm cu emoţii. Nu ştiu dacă au mai fost vreodată cinci victorii din cinci meciuri, dar încă nu am realizat nimic. Trebuie să rămânem modeşti, să muncim în continuare la fel de bine şi să câştigăm şi următorul meci." a mai completat el.

Mihai Bălaşa a recunoscut că se gândeşte încă la convocarea la echipa naţională a României: "Normal că mă gândesc. Dacă voi fi convocat, mă bucur şi este o onoare să fiu convocat. Dacă nu, o să stau acasă şi o să le ţin pumnii din faţa televizorului" a încheiat apăratorul Craiovei.

Bălaşa (25 de ani)  are şase selecţii în prima reprezentativă a României pentru care a debutat în 2017. Este fost internaţional de tineret la loturile U17, U18, U19 şi U21.  

Afla mai multe despre: mihai bălaşa 

viewscnt
Articole similare