Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Încă un an fără titlu pentru FCSB? Ioan Andone nu-i dă şanse prietenului Becali să triumfe în faţa CFR-ului: "Când pierzi puncte aşa cum au pierdut ei..."

VIDEO | Încă un an fără titlu pentru FCSB? Ioan Andone nu-i dă şanse prietenului Becali să triumfe în faţa CFR-ului: "Când pierzi puncte aşa cum au pierdut ei..."

FCSB

Comentarii

Ioan Andone (59 de ani) nu le dă şanse la titlul celor de la FCSB. Într-un interviu exclusiv pentru Telekom Sport, fostul dinamovist nu crede că echipa prietenului Gigi Becali (61 de ani) poate emite pretenţii la titlul de campioană după ce a pierdut puncte de maniera de care a pierdut cu echipele mici.

FCSB a intrat în play-off-ul Ligii 1 de pe locul patru, cu 22 de puncte, iar Ioan Andone nu crede că FCSB poate să-i ia faţa CFR-ului în lupta pentru titlu. Managerul celor de la FC Voluntari crede că singură şansă a FCSB de a cuceri un nou titlu în Liga 1 după cinci ani e să câştige de două ori împotriva CFR-ului în play-off.

"(n.r. - Încă un an fără titlu?) Cred că da. Nu cred că pot să emită pretenţii la titlu, doar dacă i-ar bate pe CFR în două meciuri, adică să facă 6 puncte doar din disputele cu CFR. Îi va fi foarte greu pentru că chiar ei au spus şi au remarcat lucrul ăsta, că au pierdut şi în anii precedenţi cu echipele mai mici. În momentul când pierzi puncte în aşa măsură cum au pierdut ei, atunci nici nu merită să iei titlul", a spus Ioan Andone, într-un interviu exclusiv acordat Telekom Sport.

FCSB a cucerit ultimul titlul de campioană în urmă cu cinci ani, în 2015, când a încheiat o serie de trei titluri la rând, cu Laurenţiu Reghecampf şi Costel Gâlcă la timonă.

Afla mai multe despre: fcsbtitlul ioan andone 

viewscnt
Articole similare