Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Încă un antrenor din Liga 1 îl elogiază pe Dan Nistor: "Ne-am fi dorit cu toţii să-l vedem jucând la naţională"

VIDEO | Încă un antrenor din Liga 1 îl elogiază pe Dan Nistor: "Ne-am fi dorit cu toţii să-l vedem jucând la naţională"

Superliga

Comentarii

Dan Nistor şi Dinamo vor fi adversarii Academicii Clinceni în confruntarea din etapa a 17-a din Liga 1, iar decarul roş-albilor este considerat principalul pericol de către antrenorul ilfovenilor. Mai mult, Ilie Poenaru e de părere că Nistor ar fi trebuit să joace în dubla României cu Suedia şi Spania.

Cu trei goluri şi opt pase decisive reuşite în acest sezon de Liga 1, Dan Nistor a prin lotul pentru ultima acţiune a anului pe care a avut-o echipa naţională. Cu toate acestea, mijlocaşul dinamovist nu a evoluat decât 17 minute în înfrângere din Spania, scor 0-5.

Acest lucru l-a surprins pe antrenorul Academicii Clinceni, Ilie Poenaru, cel care va trebui să găsească antidot împotriva lui Nistor. Dinamo şi Clinceni sunt adversare în această duminică, de la ora 13:30, într-un meci transmis la Telekom Sport.

"Este un jucător decisiv, unul dintre cei mai buni mijlocaşi ofensivi ai campionatului nostru, nu întâmplător ajunge şi la naţională şi poate ne-am fi dorit cu toţii să-l vedem jucând. 

Este jucătorul cheie de la Dinamo, de la el pleacă toate acţiunile", a declarat antrenorul Clinceniului, Ilie Poenaru, în conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Dinamo. 

Afla mai multe despre: nistorclincenidinamonationala 

viewscnt
Articole similare