Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Încă un fundaş la Dinamo. Un internaţional de 29 de ani, care a jucat la Dnipro: ”E imbatabil în aer”

VIDEO | Încă un fundaş la Dinamo. Un internaţional de 29 de ani, care a jucat la Dnipro: ”E imbatabil în aer”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo se întăreşte în zona defensivă, acolo unde a avut mari probleme în prima parte a campionatului. Cel mai nou nume intrat pe lista lui Mircea Rednic este internaţional lituanian şi a trecut în cariera sa pe la ucrainienii de la Dnipro.

34 de goluri a încasat Dinamo în 21 de meciuri jucate în acest sezon de Liga 1. Rednic încearcă să schimbe din mers ceea ce a mers prost şi a umblat serios la zona defensivă. Francezul Damien Dussaut, albanezul Naser Aliji şi englezul Jordan Mustoe vor întări aripile defensivei dinamoviste, în timp ce internaţionalul lituanian Linas Klimavicius va fi adus pentru zona centrală a apărării.

”Imbatabil în jocul aerian”. Aşa îl descrie presa din Lituania pe Klimavicius, un fundaş ce măsoara 1.91 cm. Are 20 de selecţii în reprezentativa Lituaniei şi între 2007 şi 2012 a jucat pentru puternica formaţie ucrainiană, Dnipro Dnipropetrovsk. Linas Klimavicius a început fotbalul la formaţia lituaniană Ekranas Panevezys şi l-a continuat în tricoul echipei Suduva. După aventura în Ucraina, Linas Klimavicius a revenit în zona baltică şi a evoluat pentru Daugava Riga, FK Trakai şi campioana Lituaniei, Zalgiris Kaunas.

Pentru prima reprezentativă a Lituaniei (foto sus, într-un meci cu Anglia), Linas Klimavicius a debutat în 2015 şi a strâns 20 de meciuri, fără să marcheze. Este fost internaţional de tineret Under 21, Under 19 şi Under 17. 

Afla mai multe despre: dinamo bucureştilinas klimavicius 

viewscnt
Articole similare