Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Încă un pas greşit făcut de Atletico în lupta pentru titlu. Griezmann a adus un punct pentru madrileni pe terenul Sevillei

VIDEO | Încă un pas greşit făcut de Atletico în lupta pentru titlu. Griezmann a adus un punct pentru madrileni pe terenul Sevillei

La Liga

Comentarii

Atletico a rămas cu doar două victorii obţinute în deplasare în actualul sezon din La Liga. Echipa pregătită de Diego Simeone a remizat pe terenul Sevillei, scor 1-1.

Ben Yedder a deschis scorul pentru andaluzi în minutul 37, după o ieşire greşită la offside a defensivei lui Atletico. Însă Sevilla nu s-a bucurat prea mult. În ultima fază a primei reprize, Griezmann a reuşit o execuţie superbă din lovitură liberă şi a stabilit scorul final încă din minutul 45.

În urma acestui rezultat, Atletico Madrid a acumulat 35 de puncte în clasament, iar Sevilla a rămas la două lungimi în spatele echipei pregătite de Diego Simeone.


Sevilla - Atletico Madrid 1-1

Au marcat: Ben Yedder '37 / Griezmann '45

Echipele de start:

  • Sevilla: Vaclík - Carriço, Gnagnon, Sergi Gómez - Jesús Navas, Sarabia, Éver Banega, Roque Mesa, Escudero - Ben Yedder, André Silva
  • Atletico Madrid: Oblak - Juanfran, Savic, Godín, Saúl - Thomas, Rodrigo, Koke, Lemar - Correa, Griezmann

Min. 45 - GOOOOOOOOL Atletico Madrid! Griezmann execută perfect o lovitură liberă şi egalează pentru echipa lui Simeone

Min. 37 - GOOOOOOOOL Sevilla! Ben Yedder deschide scorul pentru andaluzi


Cele două echipe sunt vecine de clasament înaintea etapei a 18-a din La Liga. Lider este FC Barcelona, cu 37 de puncte, urmată îndeaproape de Atletico Madrid, la trei puncte în spate, în timp ce FC Sevilla completează podiumul, cu 32 de puncte. Real Madrid se află abia pe poziţia a patra, cu 30 de puncte.

Ambele echipe vin după nu mai puţin de opt meciuri fără înfrângere în La Liga, astfel că se preconizează un duel extrem de echilibrat.

Totuşi, în ultimele şase meciuri directe între Sevilla şi Atletico nu s-a înregistrat nicio remiză. În sezonul trecut, cele două echipe s-au întâlnit de patru ori, în campionat şi în Cupa Regelui. Madrilenii au câştigat partidele din campionat, 2-0 acasă şi 5-2 pe "Ramon Sanchez Pizjuan", în timp ce andaluzii s-au impus în Cupă, 2-1 şi 3-1.

Afla mai multe despre: sevillaatleticola liga 

viewscnt
Articole similare