Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Încă un pas greşit făcut de Rapid. Giuleştenii au jucat în ”10” încă din minutul 8

VIDEO | Încă un pas greşit făcut de Rapid. Giuleştenii au jucat în ”10” încă din minutul 8

Rapid

Comentarii

Rapid a remizat, duminică, în deplasare, scor 0-0, cu echipa ASU Politehnica Timişoara, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii a 2-a.

În prima repriză, Cherecheş de la gazde, care s-a accidentat la cap la scurt timp după startul partidei, a fost dus cu ambulanţa la spital. Cherecheş s-a ciocnit cap în cap cu Băjan de la Rapid, iar jucătorul rapidist a primit cartonaş roşu ('8).

Rapid ocupă momentan locul 3 în clasament, la un punct spatele lui CS Mioveni. Poate fi însă depăşită de Turris, care are un meci în minut.

Partidele FC Argeş – CS Mioveni şi Gloria Buzău – Universitatea Cluj au loc tot duminică.


LIVE VIDEO | ASU Poli Timişoara - Rapid 0-0


Min. 8: Cartonaş roşu pentru Robert Băjan, după ce şi-a lovit cu capul în figură un adversar, într-un duel aerian. Rapidul joacă în inferioritate numerică!


ECHIPELE DE START:

ASU Poli: Murariu - C. Jurj, Mera (cpt.), Scutaru, Cherecheş (Sg. Popovici 11') - D. Codrea, A. Ignea - Săulescu, F. Trip, Al. Munteanu - Mir. Axente
Rezerve: M. Contra - Alin Manea, Vidrăsan, Al. Pop, Coadă, Sofran
Antrenor: Octavian Benga

Rapid: Mih. Popa - Băjan, Mallo, Al. Iacob (cpt.), Goge - R. Lazăr, Djuric - Sefer, Alami, Hlistei - Labeau (Bonnin 11')
Rezerve: Al. Tătaru - Pănoiu, G. Creţu, Jorza, Drăghiceanu, Al. Dulca
Antrenor: Daniel Pancu


Bănăţenii nu au jucat în prima etapă din acest an, ultima lor partidă oficială fiind cea disputată la începutul lunii decembrie. Se anunţă un meci extrem de complicat pentru Rapid. ASU Poli nu a mai pierdut pe teren propriu din luna august a anului trecut.

În cele zece partide disputate pe propriul teren, Poli a primit doar trei goluri. Doar liderul UTA stă mai bine la capitolul acesta. Formaţia viola are un parcurs excelent în Liga 2, şapte meciuri consecutive fără înfrângere, interval în care a luat doar un gol.

A pierdut doar cu Turris în acest campionat la mai mult de un gol diferenţă, scor 0-2. 

ASU Poli Timişoara - Rapid LIVE ONLINE pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro

De cealaltă parte, echipa lui Daniel Pancu are ca obiectiv cele trei puncte pe Bega. Rapid a călcat strâmb în meciul de marţi, cu Turris şi s-a îndepărtat de primul loc. Meciul a avut loc pe stadionul din Voluntari şi s-a terminat cu o remiză albă. Antrenorul bucureştenilor nu se va putea baza la acest meci pe Ionuţ Voicu, eliminat în partida precedentă.

În tur, Rapid a avut probleme mari cu ASU Poli. Giuleştenii au câştigat doar datorita autogoului marcat de Scutaru în minutul 82. Şansele ca şi partida din această etapă să fie una spectaculoasă sunt foarte mari. Gazdele sunt pe locul 9, dar cu o posibilă victorie ajung la două puncte în spatele lui Rapid.

 

Afla mai multe despre: timisoararapidliveliga 2 

viewscnt
Articole similare