Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Încă un pas spre Europa! Jihlava - Sparta Praga 0-1. Stanciu&Co sunt aproape siguri de locul pentru Europa League

VIDEO | Încă un pas spre Europa! Jihlava - Sparta Praga 0-1. Stanciu&Co sunt aproape siguri de locul pentru Europa League

Stranieri

Comentarii

Sparta Praga a reuşit o nouă victorie, 1-0 în deplasarea de la Jhilava, şi este tot mai sigură de locul pentru Europa League.

Meciul cu Jihlava, locul 10 în campionatul Cehiei, a fost neaşteptat de greu pentru Sparta Praga. Jocul a fost foarte echilibrat şi Stanciu&Co s-au chinuit serios. Ba chiar Jihlava a avut câteva ocazii în care putea da lovitura.

Sparta a reuşit până la urmă să înscrie, în minutul 81, când Kanga a prins un şut frumos de la distanţă.

La Sparta, Stanciu şi Niţă au fost titulari, în timp ce Vătăjelu a fost din nou rezervă şi a intrat în minutul 87. Stanciu a muncit mult, a încercat să fie omul determinant, însă nu a avut realizări deosebite şi a fost schimbat în minutul 90+1.


Min. 90+2 Fluier final!


Min. 81 GOL SPARTA PRAGA! Kanga prinde un şut foarte bun de la distanţă, mingea atinge gazonul în faţa porţii şi intră în plasă.


Min. 51 Gazdele au fost aproape să deschidă scorul după un corner. Mingea a fost bălbăită în careul lui Niţă, un jucător de la Jihlava a şutat, mingea a lovit transversala şi a picat pe linie.


Min. 1 Fluier de start.


Echipa de start a Spartei Praga: Niţă – Zahustel, Štetina, Kaya, Costa – Stanciu, Kulhánek, Kanga, Plavšić – Šural, V. Kadlec


Nicuşor Stanciu şi Niţă vor fi titulari în antepentulima etapă a campionatului din Cehia. Sparta Praga nu mai poate prinde locurile de UEFA Champions League, însă îl poate pierde pe cel de Liga Europa, avantajul faţă de următoarea clasată fiind doar de 4 puncte.

Jihlava ocupă locul 11 în clasament şi este la 3 puncte distanţă de zona retrogradării. Etapa trecută, după victorie împotriva lui Liberec, Jihlava a întrerupt o serie de patru remize consecutive. Pe teren propriu n-are nicio victorie în precedentele 3 runde: 0-0 cu Mlada Boleslav, 1-1 cu Zlin şi 0-4 cu Jablonec. Precedentul meci direct cu Sparta Praga l-a pierdut la limită, scor 0-1.

Nicuşor Stanciu a avut o evoluţie foarte bună în etapa precedentă, marcând un gol în victoria cu 2-1 împotriva lui Zlin. În acea partidă, Niţă a fost integralist, în vreme ce Vătăjelu a intrat în minutul 90, în locul lui Plavsic. Meciul cu Zlin a fost disputat pe teren propriu. ”Afară”, Sparta Praga este o cu totul altă echipă, una mult mai modestă. În ultimele opt meciuri disputate pe teren străin, trupa lui Stanciu n-a câştigat niciun meci, remizând de cinci ori şi fiind învinsă în trei rânduri.

Afla mai multe despre: sparta pragaceahiastanciulive video 

viewscnt
Articole similare