Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Încă un refuz pentru Becali. Bergodi a dezvăluit cum a decurs colaborarea sa cu patronul FCSB-ului: "Fiecare antrenor vrea libertate"

VIDEO | Încă un refuz pentru Becali. Bergodi a dezvăluit cum a decurs colaborarea sa cu patronul FCSB-ului: "Fiecare antrenor vrea libertate"

FCSB

Comentarii

FCSB a rămas fără antrenor principal de joia trecută, când Bogdan Andone şi-a dat demisia după meciul cu Alashkert. Deocamdată, niciun antrenor nu a acceptat să-i ia locul.

Bergodi a fost antrenorul roş-albaştrilor timp de trei luni, din iunie până în septembrie 2009, dar are amintiri frumoase. Deşi în presă s-a speculat că ar fi şi numele său pe lista lui Becali, antrenorul italian a negat informaţia.

"Mă mir că încă nu au un antrenor în acest moment, dar caută mereu. Aşa se scrie prin ziare. Eu nu ştiu care este situaţia acolo. Mă miră pentru că este o echipă care are sau nu are tradiţie, nu ştiu. Dar este echipa domnului Becali, nu ştiu... Cred că sunt probleme acolo.

Pe mine nu m-a căutat. Nu e cu dacă mă va căuta. În acest moment, nu mi se pare un subiect important pentru că nu mi se pare corect. Cu respect vorbesc despre această echipă, nu mi se pare corect să vorbesc despre FCSB.

Nu ştiu sincer de ce antrenorii nu au acceptat această echipă. Fiecare antrenor se gândeşte să aibă libertatea de a face ceva. Normal că după plăteşti pentru rezultate, fiecare antrenor plăteşte pentru rezultatele lui şi probabil că în acest moment nu există această libertate.

Când am fost acolo, am stat bine. Trei luni şi nu s-a implicat ca să spun aşa în primul 11. Am avut două sau trei întâlniri cu domnul Becali şi gata. Eu pot spune că pentru mine a fost în regulă situaţia acolo, nu s-a implicat niciodată, am avut libertatea la aceea vreme" , a declarat Cristiano Bergodi.

  • FCSB - FC Voluntari se joacă duminică, de la ora 21:00, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: bergodialashkertfcsbbecali 

viewscnt
Articole similare