Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Încă zece zile pentru achiziţionarea tichetelor pentru EURO 2020. Câte mai sunt disponibile în Bucureşti şi care e procedura de cumpărare

VIDEO | Încă zece zile pentru achiziţionarea tichetelor pentru EURO 2020. Câte mai sunt disponibile în Bucureşti şi care e procedura de cumpărare
Comentarii

Pe 12 iulie se încheie prima etapă de vânzare a biletelor pentru EURO 2020. Cel mai ieftin costă 30 de euro.

Au mai rămas doar zece zile din prima etapă de vânzare a biletelor pentru EURO 2020. După prima săptămână a acestei prime etape cererea depăşise cu mult numărul de tichete puse în vânzare. 

4,5 milioane de bilete au fost solicitate în primele şapte zile din nu mai puţin de 190 de ţări, în condiţiile în care doar 1,5 milioane de tichete sunt disponibile. Cele mai multe cereri au venit din Anglia, din Germania, din Rusia, din Ungaria, din Danemarca şi din Olanda, conform site-ului UEFA. 

Cererea este fără precedent, dar pe Arena Naţională  încă mai sunt locuri. Este cea mai bună posibilitate pentru români să-şi asigure intrarea la EURO 2020 organizat la Bucureşti. Iar biletele sunt accesibile oricui, încă mai sunt disponibile la categoria a III-a, unde preţul este de 30 de euro. UEFA a ţinut cont de puterea de cumpărare mai scăzută din unele ţări şi vinde la Bucureşti, Budapesta şi Baku bilete mai ieftine cu 40% faţă de Londra, Roma sau Munchen.

Totodată, pe Arena Naţională, biletele vor avea acelaşi preţ şi la meciurile din grupe (14, 18 şi 22 iunie) şi la optimea de finală din 29 iunie 2020. 

Vânzarea continuă până pe 12 iulie. Următoarea şansă de a cumpăra bilete este în decembrie 2019, pentru suporterii echipelor calificate la EURO 2020.

Afla mai multe despre: eurobilete 

viewscnt
Articole similare