Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Începe Six Nations! Două partide tari în prima etapă a competiţiei. Aici ai programul din acest weekend

VIDEO | Începe Six Nations! Două partide tari în prima etapă a competiţiei. Aici ai programul din acest weekend

Rugby

Comentarii

Tradiţia continuă la Telekom Sport. O nouă ediţie a Six Nations Championship ia startul la finalul acestei săptămâni, iar toate meciurile sunt în direct şi în exclusivitate pe canalele noastre.

Timp de şase săptămâni, coloşii Europei se vor încleşta într-o competiţie specială: este a 20-a ediţie cu şase participante, iar rezultatele vor fi un bun barometru pentru Cupa Mondială care se va disputa la toamnă în Japonia. Campioana en-titre Irlanda porneşte ca mare favorită şi în acest an. Este a doua echipă a lumii, după Noua Zeelandă, iar în meciurile test din toamnă a arătat excelent.

Irlanda debutează acasă cu un mare meci cu Anglia, cotată cu a doua şansă la câştigarea trofeului Six Nations. Cele două sunt campioanele ultimilor cinci ani în competiţie. 

Ţara Galilor rămâne şi ea o forţă. Galezii vor întâlni Franţa în chiar primul meci al ediţiei 2019 care debutează vineri. Cocoşii visează la revenirea în elită după câteva sezoane dezamăgitoare. Franţa a câştigat ultimul trofeu în 2010. 

Italia rămâne şi în acest an o outsidera frumoasă, care încearcă să se ridice la nivelul puternicelor sale rivale. Pensinsularii vor juca împotriva Scoţiei în runda inaugurală. Scoţienii au fost surpriza plăcută a competiţiei în ultimii doi ani. În 2018 au terminat chiar pe locul 3 în Six Nations

Iată care este programul primei etape a ediţiei din acest an 
 
Vineri, 1 februarie:             Franţa - Ţara Galilor          ora 22:00    Telekom Sport 2
Sâmbătă, 2 februarie:       Scoţia - Italia                      ora 16:15    Telekom Sport 4
Sâmbătă, 2 februarie:       Irlanda - Anglia                   ora 18:45    Telekom Sport 4
 
 
 
 

 

 

Afla mai multe despre: six nations 2019etapa 1irlandascoţiaţara galilorangliafranţaitalia 

viewscnt
Articole similare