Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Începem cursa pentru JO 2020! Cei mai buni 12 jucători ai României, convocaţi în lotul olimpic de tenis

VIDEO | Începem cursa pentru JO 2020! Cei mai buni 12 jucători ai României, convocaţi în lotul olimpic de tenis

Tenis

Comentarii

Tenisul romanesc va fi foarte bine reprezentat la Jocurile Olimpice de la Tokyo. 12 sportivi vor face parte din lot. Capul de afis este reprezentat de cea mai buna jucatoare a lumii, Simona Halep.

"Pentru mine este o onoare să fac parte din acest lot olimpic. Pentru toţi sportivii cred că este cea mai mare realizare, joci pentru ţară, reprezinţi ţara şi cu siguranţă va fi un moment deosebit. Vreau să îmi exprim public dorinţa să fiu port drapel în 2020, dacă o să merit şi o să creadă asociaţia care decide că pot să fiu port drapel ar fi o mare bucurie",  a spus Simona Halep.

"Mă bucur că în sfârşit mi-a venit şi mie timpul şi sper să mă calific. E o dorinţă de a mea să particip la Olimpiadă", a declarat Marius Copil.

Tecău şi Mergea au câştigat deja o medalie olimpică, argintul la dublu, la Jocurile de la Rio de Janeiro, din 2016. "Este un sentiment total aparte, este foarte greu de expus în cuvinte dar îmi doresc extrem de mult să îl retrăiesc la Tokyo, exact cum a fost la Rio. în continuare cred că rămânem una dintre cele mai bune echipe din lume, eu împreună cu Horia", spune Florin Mergea.






 

Afla mai multe despre: tenishalepjo 

viewscnt
Articole similare