Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Încheiem un an extraordinar pentru noi". Edward Iordănescu a anunţat ieşirea din insolvenţă şi speră la cupele europene

VIDEO | "Încheiem un an extraordinar pentru noi". Edward Iordănescu a anunţat ieşirea din insolvenţă şi speră la cupele europene

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Gaz Metan Mediaş a încheiat anul cu o victorie, 1-0 cu Viitorul, iar Edward Iordănescu a fost extrem de fericit la flash interviul de la finalul partidei.

"Una e să fii în playoff şi alta este să fii în playout. O victorie împotriva unei echipe foarte bune, cu calite, o victorie muncită şi meritată. Ne-am împărţit momentele, dar noi am produs mai multe ocazii. Puteam să facem şi 2-0. Una peste alta, trei puncte incredibil de importante. Îmi felicit echipa. 

Am fost extrem de determinaţi, de motivaţi, conectaţi la joc. Nu suntem cea mai mediatizată echipă, dar suntem o echipă corectă. O să ieşim din insolvenţă. Nu sunt cuvinte mari, noi anul trecut am făcut cea mai bună performanţă din istoria clubului", a declarat Iordănescu despre meciul de vineri seară. 
 
Chiar dacă încă nu a ieşit din insolvenţă şi astfel nu poate juca în cupele europene, Iordănescu a afirmat că acest lucru nu este exclus 100%: "Eu ştiu că există o portiţă în sensul ăsta. E foarte greu să mă duc aşa departe cu gândul, dar analizăm. Ar trebui luat pas cu pas. Mai avem nevoie de puncte. Încheiem un an extraordinar pentru noi".
 
În final, tehnicianul a ţinut să ofere şi un mesaj înainte de sărbători: "Mulţumesc conducerii care a fost aproape şi publicului, le doresc sărbători fericite tutoror".
 

Afla mai multe despre: edward iordanescugaz metan 

viewscnt
Articole similare