Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Incident grav în Rusia, cu o lună înainte de Cupa Mondială. Momentul în care un luptător ISIS este împuşcat de poliţie

VIDEO | Incident grav în Rusia, cu o lună înainte de Cupa Mondială. Momentul în care un luptător ISIS este împuşcat de poliţiegalerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Un bărbat a fost împuşcat de ofiţerii FSB - serviciul secret din Rusia - în Nizhny Novgorod, oraş care va găzdui meciuri de la Cupa Mondială. Potrivit dailystar.co.uk, acesta era membru ISIS, a refuzat să se predea şi a rănit trei poliţişti.

Un incident grav a avut loc în Nizhny Novgorod, cu aproximativ o lună înainte de startul Cupei Mondiale. Un bărbat a fost oprit de poliţie pentru a fi legitimat, dar s-a opus şi a deschis focul. În urma acestui incident, trei poliţişti au fost răniţi. Ulterior, bărbatul a fugit şi s-a ascuns într-o locuinţă pe care o închiriase.

Ofiţerii FSB i-au dat de urmă, i-au oferit şansa să se predea, dar a refuzat. A urmat o acţiune în forţă, în urma căreia bărbatul a fost împuşcat mortal. Potrivit Daily Star, în locuinţa acestuia a fost găsită o armă de asalt AK-47. Momentan, nu se cunosc prea multe detalii despre identitatea bărbatului, dar organizaţia teoristă Stat Islamic şi-a asumat deja incidentul.

Atacul a avut loc la doar câţiva kilometri de stadionul din Nizhny Novgorod, unde Anglia urmează să joace cu Panama. Forţele de ordine din Rusia vor fi în stare de alertă pe parcursul Cupei Mondiale după ce ISIS şi-a manifestat intenţia de a organiza atacuri teroriste în timpul turneului final. Pe internet a fost distribuită o poză modificată în care Neymar şi Messi zac la picioarele unui luptător ISIS.

Afla mai multe despre: rusiaisiscupa mondiala 

viewscnt
Articole similare