Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Incidente grave la două meciuri din Ligue 1! Autocarul lui Bordeaux a căzut într-o ambuscadă a fanilor lui Montpellier

VIDEO | Incidente grave la două meciuri din Ligue 1! Autocarul lui Bordeaux a căzut într-o ambuscadă a fanilor lui Montpellier

Ligue 1

Comentarii

Meciurile etapei a VII-a din prima ligă franceză au fost marcate de grave incidente soldate cu răniţi.

Un autocar cu fani ai echipei Bordeaux a căzut, miercuri, într-o ambuscadă organizată de suporterii formaţiei Montpellier, soldată cu o încăierare în urma căreia 16 persoane au fost rănite uşor, potrivit AFP.

Prefectul departamentului Herault, Hugues Moutouh, a condamnat "foarte ferm aceste acte de mare violenţă" şi a asigurat într-un comunicat de presă "că vor fi luate toate măsurile necesare pentru a sancţiona şi interzice sever aceşti huligani pe stadioane".

"Un autocar cu suporteri din Bordeaux a fost victima unei adevărate ambuscade din partea suporterilor echipei Montpellier, care îi aşteptau la un sens giratoriu, la scurt timp după ieşirea de pe autostradă" la intrarea în Montpellier, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al poliţiei locale.

Cu fumigene şi înarmaţi cu bare de fier, fanii din Montpellier s-au luat la bătaie cu pasagerii din autocar, au precizat poliţiştii şi prefectura.

Autobuzul a ajuns încele din urmă la Stadionul Mosson, unde paramedicii au avut grijă de răniţi, 16 la număr, cu răni minore, potrivit serviciilor de urgenţă. Nu au avut loc reţineri pentru moment, a precizat poliţia, care încearcă să-i identifice pe făptaşi.

Partida de la Montpellier s-a terminat al egalitate, scor 3-3.

De asemenea, după meciul Angers - Olympique Marseille, scor 0-0, suporterii celor două echipe s-au luat la bătaie în stadion.

După fluierul final, suporterii din Marsilia au părăsit sectorul lor din tribună îndreptându-se către sectorul ultraşilor gazdelor, iar încăierarea iscată a fost înăbuşită cu ceva dificultate de forţele de ordine.

viewscnt
Articole similare