Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Incidente încă de la primul meci! Bătaie între suporterii lui Rapid şi cei de la Farul. Au intervenit şi jandarmii

VIDEO | Incidente încă de la primul meci! Bătaie între suporterii lui Rapid şi cei de la Farul. Au intervenit şi jandarmii

Liga 2

Comentarii

Rapid a promovat în Liga a 2-a şi suporterii din Giuleşti nu au pierdut mult timp pentru a se da în stambă. La circul de prost gust au participat şi suporterii veniţi de la Constanţa şi au intervenit şi jandarmii.

Partida din Regie, prima pentru Rapid şi Farul în noul sezon din Liga a 2-a, a început cu cinci minute mai târziu din cauza unor incidente în tribunele stadionului, care s-au extins însă şi pe gazon. 

Câţiva suporteri de la Farul Constanţa au intrat pe gazon în timp ce fotbaliştii celor două echipe se pregăteau pentru fluierul de start al arbitrului, iar de aici a mai fost doar un pas până la o bătaie generală între cele două galeri. Fanii lui Farul, aflaţi la peluză, au vrut să se bată cu cei de la Rapid, aflaţi la tribună, însă spiritele au fost calmate de intervenţia Jandarmeriei. 

Din informaţiile Telekom Sport, printre cei 160 de suporteri ai lui Farul s-au aflat, sub acoperire, şi ultraşi de la CSA Steaua. 

Afla mai multe despre: rapidfaruljandarmerie 

viewscnt
Articole similare