Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Incidente la Aerostar - Petrolul. Cum au reacţionat jandarmii după ce ultraşii ploieşteni au început să înjure PSD-ul

VIDEO | Incidente la Aerostar - Petrolul. Cum au reacţionat jandarmii după ce ultraşii ploieşteni au început să înjure PSD-ul

Liga 2

Comentarii

Ultraşii Petrolului s-au şicanat cu jandarmii prezenţi la meciul cu Aerostar, câştigat de ploieşteni cu 2-0, în deplasare. Jandarmeria a reacţionat după ce fanii Petrolului au început să înjure PSD-ul.

În deplasarea de la Bacău, jucătorii Petrolului au fost susţinuţi de o galerie formată din aproximativ 300 de ultraşi. Aceştia şi-au încurajat permanent echipa, dar pe finalul partidei au intrat în conflict cu Jandarmeria. Mai precis, jandarmii au reacţionat după ce suporterii au început să înjure PSD-ului şi i-au împins pe aceştia într-un alt sector, până când au încetat să mai scandeze.



Petrolul îşi continuă cursa spre promovarea după victoria cu 2-0 reuşită în faţa lui Aerostar Bacău. Golurile au fost marcate de Saim (30) şi Bucşă (38). Ploieştenii se află în acest moment pe locul 3, care asigură prezenţa în barajul pentru promovare, dar distanţa faţă de prima poziţie care merge direct în Liga 1 este de doar un punct.

Afla mai multe despre: petrolulbacaupsd 

viewscnt
Articole similare