Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Incidente la meciul echipei lui Răzvan Lucescu la Campionatul Mondial al Cluburilor. Fanii au vrut să intre pe teren

VIDEO | Incidente la meciul echipei lui Răzvan Lucescu la Campionatul Mondial al Cluburilor. Fanii au vrut să intre pe teren
Comentarii

Al Hilal, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a învins-o pe Esperance Tunis, 1-0, campioana Africii. Singurul gol al partidei a fost marcat de francezul Bafetimbi Gomis.

Francezul a punctat în minutul 73, iar stadionul a "explodat" în sectorul celor de la Esperance. Suporterii veniţi din Africa au vrut să intre pe terenul de joc şi au fost cu greu opriţi de stewarzi. 

Al Hilal, echipa lui Răzvan Lucescu, s-a calificat în semifinale la Cupa Mondială a Cluburilor

Al Hilal va da piept, în semifinale, la 17 decembrie, cu Flamengo, campioana Americii de Sud.

În cealaltă semifinală se vor întâlni câştigătoarea meciului Monterrey – Al Sadd şi echipa Liverpool, campioana Europei. Meciul va avea loc la 18 decembrie.

Finala va avea loc la 21 decembrie, meciul pentru locul 3, tot la 21 decembrie, iar cel pentru locul 5, la 17 decembrie.

Ultimele trei ediţii ale competiţiei mondiale a cluburilor au fost câştigate de Real Madrid. Spaniolii nu au mai reuşit câştigarea Ligii Campionilor în acest an, astfel că Europa este reprezentată de noua deţinătoare a trofeului, Liverpool.

 

Afla mai multe despre: campionatul mondial al cluburilorrazvan lucescual hilal 

viewscnt
Articole similare