Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Incidente pe noul "Oblemenco". Fanii dinamovişti au sărit gardul şi s-au luat la bătaie cu oltenii. Probleme şi în timpul meciului

VIDEO | Incidente pe noul "Oblemenco". Fanii dinamovişti au sărit gardul şi s-au luat la bătaie cu oltenii. Probleme şi în timpul meciului
Comentarii

Scene reprobabile, sâmbătă seară, înaintea derby-ului dintre Universitatea Craiova şi Dinamo Bucureşti. Fanii celor două echipe s-au ciocnit în tribunele noului "Oblemenco" şi şi-au împărţit pumni şi picioare.

UPDATE: Incidentele continuă şi în timpul meciului. În minutul 27, fanii dinamovişti au aruncat din nou cu petarde şi torţe în sectorul Craiovei. Apoi, ambele tabere au fost înconjurate de forţele de ordine, iar un fan a fost evacuat.

Totul pare să fi pornit după ce fanii dinamovişti, poziţionaţi neisnpirat lângă o zonă în care se aflau suporteri olteni, au început să arunce cu fumigene către craioveni. Aceştia din urmă au răspuns şi au mers la gard pentru a-i provoca şi mai tare pe dinamovişti. Apoi, galeria lui Dinamo a pătruns peste cea a Craiovei, deşi în tribune se aflau copii şi femei, iar fanii celor două echipe s-au bătut până la intervenţia jandarmilor, moment în care conflictul s-a stins.

"Ambiţiile ar trebui să fie doar de natură sportivă. În peluza unde s-au întâmplat incidentele provocate de fanii lui Dinamo sunt familii întregi cu copii, nu este normal ce s-a întâmplat. Sper ca spectacolul sportiv să nu fie alterat de acest scandal. Din păcate, în astfel de situaţii lucrurile pot degenera, dar cred că jandarmeria a calmat situaţia", a declarat preşedintele Universităţii Craiova, Marcel Popescu.

Meciul dintre U Craiova şi Dinamo se joacă sâmbătă, de la 21:30, în etapa a şaptea a Ligii 1.

Afla mai multe despre: craiovaliga 1dinamo 

viewscnt
Articole similare