Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO INCREDIBIL | Bouchard şi-a scos tricoul în plină stradă, în Paris, spre satisfacţia trecătorilor: ”Mi-era ruşine, lumea se uita”

VIDEO INCREDIBIL | Bouchard şi-a scos tricoul în plină stradă, în Paris, spre satisfacţia trecătorilor: ”Mi-era ruşine, lumea se uita”

Tenis

Comentarii

Eugenie Bouchard a fost eliminată încă din primul tur la Roland Garros, dar a rămas în Paris pentru a se relaxa. Tenismena din Canada a făcut un nou gest inedit, după ce şi-a schimbat tricoul în plină stradă.

Bouchard nu mai este un nume de referinţă în tenis. În schimb, atrage atenţia în afara terenului. În această perioadă, locul 77 WTA se află în Paris, unde a rămas doar ca turistă după ce a fost eliminată de la Roland Garros. În timp ce se plimba pe stradă, tenismena în vârstă de 25 de ani a observat că au început să apară pete de transpiraţie pe tricou.

Aşa că a intrat în magazin, a luat primit un tricou destinat turiştilor, a ieşit în stradă şi l-a îmbrăcat peste cel pe care-l purta deja. Apoi, şi-a scos tricoul care se pătase de transpiraţie. Totul sub privirile câtorva trecători:

”Purtam un tricou roz şi transpiram foarte mult. Petele de transpiraţie erau foarte vizibile şi îmi era ruşine, pentru că lumea se uita. Am fugit repede la un magazin pentru turişti şi mi-am luat un tricou alb, pentru că pe alb petele nu se văd chiar aşa de tare. Efectiv m-am schimbat în faţa magazinului. Şi fetelor, sunt sigură că ştiţi despre ce vorbesc şi că aţi făcut asta măcar o dată. Tipul din dreapta e un fan care aştepta să mă schimb, ca să facem o poză. Săracul de el, a asistat la toată faza. Bunica mea este cea care a filmat totul”, a fost mesajul postat de Bouchard pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FULL TRANSPARENCY: I was wearing a pink shirt while sight seeing and I was sweating A LOT. The sweat marks were very visible to the point where it was awkward and people were staring. So I ran into a tourist shop and got a white ‘I  Paris’ shirt cuz at least white hides sweat marks better lol. Had to absolutely change right away outside the store. And girls, I know y’all feel me and have this skill cuz we’ve all been there doing a quick change in public lmao. The guy on the right is a fan waiting for me to change to take a pic hahaha poor guy witnessed the whole thing. Gotta do whatcha gotta do  ALSO please excuse my f bomb!!! My grandma films everything lmao

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

being a dorky tourist >>>>>

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

Afla mai multe despre: bouchard 

viewscnt
Articole similare