Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO INCREDIBIL | Cât au putut să bea jucătorii lui Derby County după ce au eliminat-o pe Leeds din cursa spre Premier League. Lampard a făcut cinste. Cum arată nota de plată

VIDEO INCREDIBIL | Cât au putut să bea jucătorii lui Derby County după ce au eliminat-o pe Leeds din cursa spre Premier League. Lampard a făcut cinste. Cum arată nota de platăgalerie foto
Comentarii

S-a lăsat cu mare chef după ce Derby County a învinsş-o incredibil pe Leeds pentru a junge la un singur pas de revenirea în prima ligă engleză.

Nu vezi Telekom Sport 1 şi 2? Ia-ţi pachetul PLUS de aici

Pentru că până la ultimul act de pe Wembley mai sunt 10 zile, "berbecii" şi-au permis un moment de "deconcentare". Iar după efortul depus pentru a trece de trupa lui Bielsa, Lampard şi-a luat chiar el jucătorii şi i-a dus într-un pub. Acolo au dat frâu liber bucuriei şi consumului de alcool. Iar jurnalişii britanici au intrat în posesia notei de plată pe care au achitat-o la sfârşitul partyului.

Astfel s-a aflat că la party s-au consumat printre altele 209 beri, 75 de sticle de Jagermesiter şi 65 de shooturi de votcă. iar la final factura a însumat 2800 de lire sterline. Nu au lipsit cântecele care au conţinut şi "dedicaţii" pentru rivalele tradiţionale. 

 

 

 

 

 

Afla mai multe despre: derby countylampardpetrecerebarajpremier leaguenotă de plată 

viewscnt
Articole similare