Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO INCREDIBIL | Cum au reacţionat fanii lui Dinamo la momentul de reculegere ţinut în memoria lui Cristian Ţopescu. Gest extrem de urât

VIDEO INCREDIBIL |  Cum au reacţionat fanii lui Dinamo la momentul de reculegere ţinut în memoria lui Cristian Ţopescu. Gest extrem de urât

Superliga

Comentarii

Suporterii lui Dinamo au stricat momentul de reculegere ţinut în memoria lui Cristian Ţopescu. Fostul mare comentator sportiv a decedat marţi, la vârsta de 81 de ani, din cauza unor complicaţii provocate de diabet.

Fanii lui Dinamo care au ales să meargă la Voluntari, pentru meciul cu Juventus, au provocat un moment condamnabil. Jucătorii s-au strâns pe cercul de la mijlocul terenului, arbitrul a fluierat startul momentului de reculegere, însă suporterii lui Dinamo au continuat să-i înjure pe rivalii de la Steaua, în condiţiile în care Cristian Ţopescu a lucrat pentru clubul din Ghencea.

În schimb, suporterii lui Sepsi au dat dovadă de civilizaţie şi au respectat momentul de reculgere ţinut la meciul cu ACS Poli, care s-a disputat tot astăzi.

Afla mai multe despre: dinamosuporterifanicristian topesculiga 1 

viewscnt
Articole similare