Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Incredibil, dar adevărat! Pe acest stadion se va juca în Liga 1 din acest sezon! Cum arată arena în acest moment

VIDEO | Incredibil, dar adevărat! Pe acest stadion se va juca în Liga 1 din acest sezon! Cum arată arena în acest moment

Superliga

Comentarii

Promovarea surprinzătoare în Liga 1 a Academicii Clinceni pare să-i fi luat pe nepregătite inclusiv pe oficialii grupării ilfovene, care acum fac eforturi considerabile pentru a pune stadionul la punct astfel încât echipa să poată organiza meciuri pe propria arenă în primul eşalon.

Stadionul din Clinceni nu dispune de o instalaţie de nocturnă, însă nu aceasta e principala problemă, în condiţiile în care ilfovenii vor primi o derogare din partea FRF pentru sezonul 2019-2020.

Astăzi, Academica a întâlnit Chindia Târgovişte într-o partidă amicală, însă nici programarea meciului nu i-a oprit pe muncitori din lucrări. În timpul partidei au fost montate în continuare scaunele aduse din Giuleşti, iar lucrările vor continua în acelaşi ritm până la jumătatea lunii iulie, când stadionul ar trebui să fie pus la punct.

Totuţi, pare deja evindent că, independent de eforturile depuse, stadionul din Clinceni va rămâne departe de standardele fotbalului de top. Vezi mai jos imagini surprinse astăzi de echipa Telekom Sport.

Afla mai multe despre: stadionacademica clinceniarena 

viewscnt
Articole similare