Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO INCREDIBIL | Eric Cantona de Craiova! Alex Mitriţă a sărit să bată un fan al lui CS U. Reacţia genială a lui Cornel Dinu când l-a văzut

VIDEO INCREDIBIL | Eric Cantona de Craiova! Alex Mitriţă a sărit să bată un fan al lui CS U. Reacţia genială a lui Cornel Dinu când l-a văzut

Superliga

Comentarii

Alex Mitriţă a sărit să bată un suporter la finalul meciului CS U Craiova - Concordia Chiajna 0-1. Mijlocaşul Craiovei a fost cu greu oprit de colegi şi, apoi, de stewarzi.

Scene incredibile la finalul meciului Craiova - Chiajna. Extrem de nervos, Alex Mitriţă a încercat să-şi verse furia pe unul dintre suporteri. S-a întâmplat în drumul spre vestiare. Un fan al Craiovei l-a înjurat pe Mitriţă, acesta n-a putut să-şi stăpânească nervii şi a urcat în tribună pentru a-i administra acestuia o corecţie.

Mitriţă a fost ţinut de colegi, în primă fază şi apoi au intervenit stewarzii. Însă micuţul mijlocaş  al Craiovei s-a potolit cu greu. Cornel Dinu a comentat incidentul în stilul său: ”Se ducea până acolo... reuşea să ia un pumn. Mic, dar... dar mai mult în filemele ruseşti de propagandă. Nu cred că pare un bătăuş să pună la punct o tribună ostilă. Adevarul este ca el a avut şi în timpul partidei atitudinea asta ostilă, de la început. Mic şi rau, dar el mai mult latră decât muşcă. Din păcate, acolo unde ar trebui să muşte, pe faza de atac s-a văzut foarte puţin”.

Afla mai multe despre: cs u craiovaliga 1alex mitritaconcordia chiajna 

viewscnt
Articole similare