Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO INCREDIBIL | Fanii au EXPLODAT! I-au cerut demisia lui Solari şi au scandat numele unui antrenor SURPRIZĂ: ”Toate ni se întâmplă pentru că l-am vândut pe Cristiano!”

VIDEO INCREDIBIL | Fanii au EXPLODAT! I-au cerut demisia lui Solari şi au scandat numele unui antrenor SURPRIZĂ: ”Toate ni se întâmplă pentru că l-am vândut pe Cristiano!”

Real Madrid

Comentarii

Şoc pe Santiago Bernabeu! Barcelona a umilit din nou Realului, iar fanii şi-au pierdut răbdarea la finalul partidei. I-au scandat numele lui Jose Mourinho şi mai ales pe cel al lui Cristiano Ronaldo. La final i-au cerut demisia antrenorului Santiago Solari

Suporterii blanco nu mai au răbdare. Eşecul umilitor suferit în faţa eternei rivale în Cupa Spaniei o lasă pe gruparea blanco fără trofeul la care fanii sperau cel mai mult în acest sezon competiţional. Madridul trebuie să o bată sâmbătă pe Barca pentru a se mai putea măcar gândi la titlu, în timp ce viaţa în Uefa Champions League nu e deloc uşoară pentru Los Merengues, al căror joc scârţâie vizibil.

Iar fanii au explodat după 0-3 cu Barcelona. Reporterul El Chiringuito, Edu Aguirre le-a luat pulsul imediat după El Clasico, iar majoritatea suporterilor au invocat marea absenţă a lui Cristiano Ronaldo. Probabil cel mai important fotbalist din istoria clubului madrilen a fost vândut în vară la Juventus Torino, iar fanii nu uită şi nu iartă. Eşecul usturător contra Barcelonei i-a făcut pe suporteri să-şi amintească de plecarea idolului de altă dată: ”Iertaţi-mă, dar dacă îl aveam pe Cristiano astăzi marcam trei goluri. Cele cinci ocazii ratate de Vinicius sunt trei goluri pe care Cristiano le marca” a reacţionat unul dintre fanii blanco la ieşirea de pe stadion, în timp ce altul a fost mult mai dur: ”Toate astea ni se întâmplă pentru că nu este posibil să-l vinzi pe Cristiano Ronaldo!”.

Intervenţia reporterului spaniol a surprins şi momentele în care suporterii i-au cerut actualului antrenor, Santiago Solari să plece de la Real Madrid. Mai mult, cele câteva sute de fani adunate la Puerta 55, una dintre ieşirile cele mai aglomerate de pe Santiago Bernabeu i-au scandat numele portughezului Jose Mourinho, tehnicianul demis de la Manchester United şi care se zvoneşte că s-ar putea întoarce la Real Madrid.

Eliminată din Cupa Spaniei de marea rivală după un sec 3-0 pe Santiago Bernabeu, Real Madrid speră să se revanşeze în faţa propriilor fani, sâmbătă într-un nou El Clasico. Real Madrid - FC Barcelona LIVE ONLINE pe site-ul telekomsport.ro şi în direct la Telekom Sport 1, sâmbătă de la ora 21:45.

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare