Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO INCREDIBIL | Gest şocant făcut de Bale în meciul cu PSG. Cum i-a sfidat pe cei de la Real Madrid

VIDEO INCREDIBIL | Gest şocant făcut de Bale în meciul cu PSG. Cum i-a sfidat pe cei de la Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

Gareth Bale a rămas la Real Madrid după ce toată vara s-a speculat că galezul va pleca, în cele din urmă, de pe "Santiago Bernabeu". Cu toate că este folosit de Zidane, fotbalistul pare să nu mai aibă aceleaşi sentimente pentru clubul la care evoluează.

Fix înainte de startul meciului cu Paris Saint-Germain, pierdut cu Real Madrid cu 0-3, Gareth Bale a primit fanionul echipei de la Raphael Varane. Galezul a privit şocat cum colegul său i-a întins obiectul cu însemnele clubului şi l-a pasat mai departe la Dani Carvajal, înainte de poza oficială. 

În apărarea lui Bale, fanionul echipei ar fi trebuit să se afle la căpitanul echipei, care în acest meci a fost Karim Benzema. 

Real Madrid, primul eşec la debutul în faza grupelor UCL după 14 ani

Real Madrid a suferit, miercuri, prima înfrângere la debutul în faza grupelor Ligii Campionilor după 14 ani, informează marca.com. Madrilenii au pierdut, cu 0-3, meciul disputat la Paris, cu PSG.

Tot cu 3-0 şi tot în Franţa, Real Madrid a fost învinsă în prima partidă din faza grupelor, în 2005, de Olympique Lyon, prin reuşitele lui John Carew, Juninho şi Sylvain Wiltord.

Atunci, echipa antrenată de Vanderlei Luxemburgo a trecut de faza grupelor, dar a fost eliminată în optimi de Arsenal Londra, după 0-1 acasă şi 0-0 în deplasare.

Eşecul de miercuri este al cincilea pentru antrenorul Ziendine Zidane în Liga Campionilor şi doar al doilea în faza grupelor.

Formaţia Paris Saint-Germain a învins, miercuri seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Real Madrid, într-un meci din prima etapă a grupei A a Ligii Campionilor. Golurile au fost marcate de Di Maria ’14, ’33 şi Meunier ‘90+1.

Afla mai multe despre: balereal madrid 

viewscnt
Articole similare