Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO INCREDIBIL | Kimi Raikkonen a apărut beat la gala de final de an din Formula 1. Abia se mai ţinea pe picioare când a urcat pe scenă

VIDEO INCREDIBIL | Kimi Raikkonen a apărut beat la gala de final de an din Formula 1. Abia se mai ţinea pe picioare când a urcat pe scenă

Formula 1

Finladezul Kimi Raikkonen, locul 3 în clasamentul piloţilor în ediţia recent încheiată a Campionatului Mondial de Formula 1, a apărut, sâmbătă, la Gala Premiilor Federaţiei Intrernaţionale de Automobilism, vizibil afectat de consumul de băuturi alcoolice.

La Sankt Petersburg, FIA a premiat cei mai buni piloţi din competiţiile automobilistice din 2018, între laureaţi aflându-se campionul WRC, Sebastien Ogier, campionul Formulei E, Jean-Eric Vergne, campionul World Rallycross, Johan Kristofferson, campionul Formulei 2, George Russell, şi campionul Formulei 3 europene, Mick Schumacher, fiul lui Michael Schumacher.

Ca de obicei, vedetele galei sunt primii trei clasaţi în Formula 1, iar aceştia au fost, în 2018, britanicul Lewis Hamilton de la Mercedes, campionul mondial, şi piloţii Ferrari, germanul Sebastian Vettel şi Kimi Raikkonen.

Dintre toţi, cel mai exuberant a fost Raikkonen, altfel un tip care nu se prea exteriorizează, iar presa internaţională a scris că finlandezul a consumat suficient alcool înainte de a se clătina şi de a face spectacol pe scenă.

 Kimi Raikkonen nu este un sfânt când vine vorba de beţii, în trecut apărând numeroase dezvăluiri despre unele petreceri bahice ale pilotului care anul viitor va concura pentru Sauber.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta