Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO INCREDIBIL | Kyrgios, descalificat de la Roma după un scandal monstru! "Mi se rupe! Eşti retardat!?" A aruncat cu scaune şi a plecat pur şi simplu de pe teren. De la ce a plecat totul

VIDEO INCREDIBIL | Kyrgios, descalificat de la Roma după un scandal monstru! "Mi se rupe! Eşti retardat!?" A aruncat cu scaune şi a plecat pur şi simplu de pe teren. De la ce a plecat totul

Tenis

Nick Kyrgios, copilul teribil al tenisului, a lovit din nou în timpul confruntării din turul doi cu Casper Ruud (76 ATP), partidă încheiată cu descalificarea australianului.

  • Turneul de la Roma e transmis în direct de Telekom Sport! Astăzi, pe Telekom Sport 4 îi poţi urmări la lucru pe Roger Federer şi Rafael Nadal, în cele mai tari confruntări ale zilei.

Arbitrul a decis descalificarea lui Kyrgios după ce acesta a avut un comportament scandalos în setul decisiv.

Kyrgios pierduse primul set (3-6) şi îl câştigase pe al doilea la tie-break, după care a început bine "decisivul" cu un break.Adversarul a făcut însă rebreak după un aut uriaş al lui Kyrgios, iar atunci a început nebunia. Australianul a început să înjure şi să se certe cu un spectator, lovind puternic cu racheta de pământ. Acesta s-a arătat deranjat de faptul că un fotograf a decis să-şi schimbe locul în timpul game-ului.

"Cum naiba să servesc când fotografii se plimbă prin tribune!?", a început să urle Kyrgios: "Eşti retardat!? De ce te plimbi prin teren când eu servesc?! Nu vreau să joc! De ce aş mai juca? Eu dau 100% şi dau peste idioţi ca el! Am terminat! (en. I'm fucking done!)! Mi se rupe (trad. I don't give a fuck)".

Iniţial, arbitrul a decis să-l penalizeze pe Kyrgios cu un game pierdut, dar jucătorul de pe locul 36 ATP nu s-a oprit. A aruncat cu un scaun în teren şi a avut în continuare un limbaj colorat, fiind descalificat.

Kyrgios nu a contestat decizia şi-a felicitat adversarul şi a plecat de pe teren.

Kyrgios i-a făcut praf pe Nadal şi Djokovic

Australianul Nick Kyrgios a declarat că Rafael Nadal, pe care l-a învins în februarie în optimi la Acapulco, nu ştie să piardă, că unchiul spaniolului este “idiot” şi sârbul Novak Djokovici are obsesia de a dori să fie plăcut, relatează Reuters.

Kyrgios a afirmat, pentru podcast-ul “No Challenges Remaining”, al jurnalistului specializat pe tenis Ben Rothenberg, că Rafael Nadal este “super salty”, termen folosit în cazul persoanelor care sunt agresive sau prost dispuse. “Când câştigă, este în regulă. Nu spune nimic rău, apreciază calităţile adversarului. Însă după ce l-am bătut, a spus ceva de genul: ‘Nu are respect pentru mine, pentru fanii mei şi pentru joc’. Nu este o imagine bună pentru tine. Iar apoi unchiul său Toni a apărut şi a spus: ‘Nu este educat’. Iar eu: ‘Frate, am studiat 12 ani, idiotule! Sunt foarte educat. Înţeleg că eşti supărat pentru că ţi-am bătut din nou familia”, a spus tenismenul din Australia.

El a mai declarat că Novak Djokovic este “un jucător incredibil” şi “un campion al tenisului”, dar este disperat să fie plăcut ca elveţianul Roger Federer. “Simt că are o obsesie bolnavă de a dori să fie plăcut. Vrea să fie ca Roger. Simt că vrea atât de mult să fie plăcut încât nu îl suport”, a afirmat Kyrgios, menţionând că este stânjenitor felul în care se bucură sârbul după meciuri.

Nick Kyrgios a vorbit şi despre Fernando Verdasco, spunând că acesta este “cea mai arogantă persoană care există”.

În ceea ce îl priveşte pe Andy Murray, australianul a afirmat că are un head-to-head jenant cu Djokovici - 11-25.

Kyrgios nu şi-a cerut iertare pentru faptul că le dă replica spectatorilor care îl jignesc în timpul meciurilor. “Aceşti oameni nu îmi arată deloc respect. Deloc. Atunci de ce să îţi arăt eu respect? De exemplu, când am meciuri, nu îmi pasă că aţi plătit pentru bilete. Oricum mă trataţi ca pe ultimul om”.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta