Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | INCREDIBIL Mayweather a "muncit" 139 de secunde pentru 9 milioane de dolari. Cum şi-a trimis adversarul la podea

VIDEO | INCREDIBIL Mayweather a "muncit" 139 de secunde pentru 9 milioane de dolari. Cum şi-a trimis adversarul la podea

Box

Comentarii

Meciul demonstrativ dintre Floyd Mayweather şi Tenshin Nasukawa s-a încheiat cu victoria americanului prin KO tehnic, în prima rundă, după ce japonezul a fost trimis la podea de trei ori.

Mayweather susţine că a încasat 9 milioane de dolari pentru a lupta cu Tenshin, iar asta înseamnă că cel poreclit "Money" a primit aproximativ 65.000 de dolari pentru ficare dintre cele 139 petrecute în ring.

  • 139 de secunde a durat lupta dintre Floyd Mayweather şi Tenshin Nasukawa

Meciul s-a disputat în arena Saitama Super Arena, în apropiere de Tokyo, iar Mayweather a părut să se distreze de minune, zâmbind pe toată durata partidei. În schimb, adversarul a izbucnit în plâns la finalul meciului. Până la confruntarea cu Mayweather, Tenshin era neînvins în 32 de partide.

În vârstă de 41 de ani Mayweather s-a retras în 2017, după victoria înregistrată în faţa lui Conor McGregor, însă a decis să revină în ring pentru un meci demonstrativ cu luptătorul japonez de kickboxing, în vârstă de 20 de ani. Meciul s-a disputat pe reguli de box, iar Tehnshin nu a avut voie să-şi folosesacă loviturile de picior.

Afla mai multe despre: mayweatherkonasukawalupta 

viewscnt
Articole similare