Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO INCREDIBIL | Moment surprins la antrenamentul de azi al lui United! Reacţia lui Pogba când Mourinho vorbeşte cu el

VIDEO INCREDIBIL | Moment surprins la antrenamentul de azi al lui United! Reacţia lui Pogba când Mourinho vorbeşte cu el

Premier League

Comentarii

Presa din Anglia scrie astăzi despre o ruptură totală între Jose Mourinho şi Paul Pogba, după ce managerul portughez i-a luat banderola de căpitan francezului, iar mijlocaşul a criticat public strategia aleasă de "Special" la meciul cu Wolverhampton.

Cu Pogba în tribune, United a fost eliminată marţi seară din Cupa Ligii, după un meci cu Derby County, iar rezultatul a tensionat şi mai mult atmosfera la United.

Iar imaginile surprinse de Sky Sports la antrenamentul de astăzi al lui Manchester United confirmă că ruptura dintre cei doi nu e o simplă speculaţie a presei. Pe imagini se vede cum un Pogba distrat se salută cu mai mulţi membri ai staff-ului, moment în care Mourinho i se adresează. Nu e clar ce i-a transmis portughezul, dar reacţia mijlocaşului e elocventă.

Pare tot mai clar că unul dintre Mourinho şi Pogba va trebui să plece de pe Old Trafford, fiind greu de crezut că cei doi vor mai putea colabora optim de acum înainte.

Afla mai multe despre: pogbamanchester unitedantrenament 

viewscnt
Articole similare