Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO INCREDIBIL | Nebunie curată în Primera şi Serie A. S-au marcat 14 goluri în DOUĂ meciuri! La unul dintre ele a fost 0-0 până în minutul 63

VIDEO INCREDIBIL | Nebunie curată în Primera şi Serie A. S-au marcat 14 goluri în DOUĂ meciuri! La unul dintre ele a fost 0-0 până în minutul 63

La Liga

Comentarii

Primele meciuri ale zilei din Primera Division şi Serie A au fost un deliciu pentru spectatori. Nu mai puţin de 14 goluri s-au marcat în Eibar - Levante şi Sassuolo - Fiorentina.

A fost un început nebun din etapa de duminică în Primera şi Serie A. Spectacolul a fost deschis de Eibar şi Levante, încheiat 4-4. Gazdele au deschis scorul prin Enrich (8), dar Levante a revenit prin golurile marcate de Morales (9) şi Rober (25). A urmat însă o serie de 3 goluri marcate de Eibar, prin Escalante (57) şi Charles (pen. 61, 65). Condusă cu 4-2, Levante a reuşit totuşi să scoată un egal, prin Tono (75) şi Mayoral (90+1).



Serie A nu s-a lăsat mai prejos. Până în minutul 63, a fost linişte la Sassuolo - Fiorentina. Apoi, gazdele au marcat de două ori, prin Dunca (63) şi Babacar (68). Fiul lui Diego Simeone a redus din diferenţă, ân minutul 70, dar Sensi a făcut 3-1 pentru Sassuolo, în minutul 80. În minutul 87, Duricic a fost eliminat după ce a primit două cartonaşe galbene într-un minut. Benassi a apropiat-o pe Fiorentina la un singur gol (89), dar toscanii au rămas şi ei în ”10”, în minutul 90+2, când Milenkovic a văzut al doilea galben. Totuşi, Fiorentina a reuşit să egaleze, prin Mirallas, în minutul 90+7.

Afla mai multe despre: primeraeibarlevanteserie asassuolofiorentina 

viewscnt
Articole similare