Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO INCREDIBIL | Politician bătut de doi jucători importanţi ai Rusiei, într-o cafenea. Incidentul a fost filmat

VIDEO INCREDIBIL | Politician bătut de doi jucători importanţi ai Rusiei, într-o cafenea. Incidentul a fost filmat

Special

Comentarii

Internaţionalii ruşi Aleksandr Kokorin (27 de ani) şi Pavel Mamaev (30 de ani) au fost implicaţi într-un incident şocant în timp ce se aflau într-o cafenea din Moscova.

Adversari duminică, în confruntarea Zenit - Krasnodar, scor 2-1, în care Mamaev a şi înscris din penalty, cei doi au "făcut echipă" câteva ore mai târziu şi au fost filmaţi în timp ce agresau un politician rus. Este vorba de Denis Pak, un oficial în Ministerul Industriei şi Comerţului din Rusia, care le-a cerut celor doi să se liniştească.

Conform martorilor, cei doi făceau gălăgie şi îi deranjau pe ceilalţi clienţi, iar Pak le-a cerut să se oprească. Kokorin şi Mamaev n-au stat mult pe gânduri şi l-au lovit pe Pak, care conform jurnalştilro ruşi s-a ales cu un dinte rupt şi mai multe vânătăi pe faţă.

Cei doi nu pot fi pedepsiţi din punct de vedere sportiv, ţinând cont că nu se aflau în lotul Rusiei, însă Pak a depus o plângere, iar Kokorin şi Mamaev ar putea răspunde în faţa legii, în funcţie de rezultatul anchetei demarate.


 

Afla mai multe despre: kokorinmamaevrusiabataiepolitician 

viewscnt
Articole similare