Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Incredibil! Sergiu Buş nu ştie cu cine joacă FCSB în Europa: "Am înţeles că au terminat pe 4 în...Albania"

VIDEO Incredibil! Sergiu Buş nu ştie cu cine joacă FCSB în Europa: "Am înţeles că au terminat pe 4 în...Albania"

FCSB

Comentarii

FCSB a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 3-0 (2-0), echipa Astra Giurgiu, în prima etapă a Ligii I.

Sergiu Buş a debutat la FCSB şi nu a făcut-o deloc rău. Mai rău s-a descurcat fostul atacant de la Gaz Metan la interviuri, când nu a ştiut din ce ţară provine viitorul adversar al echipei sale în cupele europene:

" Avem doar o singură manşă, este cu dus şi întors. Normal, din ce am înţeles, Shirak a terminat pe locul 4 în Albania, sau ceva de genul (n.r  FC Shirak a încheiat ultimul sezon al primei ligi din Armenia pe locul patru, la şase puncte în spatele campioanei Ararat)... îmi pare rău că nu ştiu. Dar ne vom cencentra şi vom fi 100% pregătiţi pentru meci. (n.r Pare că nu îşi cunoşti adversarul). Nu am făcut încă vizionare, sincer să fiu. (n.r Nu ai avut curiozitatea să cauţi pe Google?) Nu am căutat. Vom pregăti meciul de mâine, 100% vom şti ce trebuie să facem în teren. Dar ne gândim doar la victorie, asta e cel mai important" a mărturisit Buş.

Vârful adus de Gigi Becali a jucat doar o repriză contra Astrei: "Nu contează, cred că mi-am făcut treaba. Important e că am câştigat. Consider că am dominat meciul. 3-0 e un scor corect, părerea mea. Important e că colegii au înscris şi am luat cele trei puncte. Nu neapărat. Schimbările... domnul antrenor ştie mai bine. A simţit cu Buziuc, a avut şi el un meci foarte bun. Mă repet, bine că am câştigat"

Buş a mai spus că nu se teme de reacţiile lui Gigi Becali: "Eu mi-am asumat să vin aici, ştiu că este o presiune în plus. Este cel mai mare club din România, aşa că orice meci îl vom trata ca pe cel de astăzi. Vrem victoria oriunde şi vrem să şi demonstrăm asta. Sincer să fiu, cred că e mulţumit de rezultat şi cred că e mulţumit de noii jucători care au venit. Ne-am pregătit foarte bine toţi şi uşor-uşor vom forma o familie frumoasă aici" a mai declarat Sergiu Buş.

Afla mai multe despre: sergiu buş 

viewscnt
Articole similare