Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO INCREDIBIL | Şoferul care a leşinat suflând în etilotest e fost fotbalist la Rapid şi a marcat cu Viitorul! Imaginile devenite virale

VIDEO INCREDIBIL | Şoferul care a leşinat suflând în etilotest e fost fotbalist la Rapid şi a marcat cu Viitorul! Imaginile devenite viralegalerie foto

Auto

Comentarii

Noi informaţii în legătură cu clipul devenit viral în urmă cu o săptămână, cu un şofer prins băut la volan pe autostrada Bucureşti-Ploieşti, care leşină în momentul în care e pus de poliţişti să sufle în etilotest.

Conform publicaţiei Gazeta Nouă, bărbatul în cauză e nimeni altul decât Andrei Creţu, un fost atacant care şi-a început cariera la Rapid, dar care nu a apucat să debuteze pentru echipa mare a giuleştenilor.

În vârstă acum de 31 de ani, Creţu a jucat de-a lungul carierei pentru Daco Getica (Juventus Bucureşti), Concordia Chiajna, ASA Târgu Mureş, ALRO Slatina, ACS Berceni sau Râmnicu Vâlcea, iar în 2014 a decis să se retragă din activitate.

În perioada în care juca pentru Juventus în Liga a II-a, Creţu a marcat un gol în poarta Viitorului, într-o remiză, scor 1-1.

foto: www.gazetanoua.ro

viewscnt
Articole similare