Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO INCREDIBIL | Stephane Acka şi Nicuşor Bancu, umpluţi de sânge în meciul cu Honved! Decizii uluitoare luate de arbitrul scoţian

VIDEO INCREDIBIL | Stephane Acka şi Nicuşor Bancu, umpluţi de sânge în meciul cu Honved! Decizii uluitoare luate de arbitrul scoţian

UEFA Europa League

Comentarii

Universitatea Craiova are parte de un meci teribil de greu, la Gyor, împotriva formaţiei Honved Budapesta.

Adversarii oltenilor prestează un joc foarte dur, Stephane Acka şi Nicuşor Bancu alegându-se cu răni serioase în prima jumătate a partidei din prima manşă a turului al doilea preliminar din Europa League.

Mai întâi, Acka a fost lovit de Ivan Lovric, la un corner al gazdelor, în minutul 17. Fundaşul ivorian s-a ales cu arcada spartă şi a avut nevoie de patru minute de îngrijiri medicale, însă în cele din urmă a putut să continue partida, la fel ca adversarul său, care s-a rănit şi el în urma duelului. Arbitrul scoţian Kevin Clancy a acordat fault pentru Craiova, însă fără să-l avertizeze pe Lovric, deşi reluările au arătat că jucătorul lui Honved a fost vinovat.

La rândul său, Nicuşor Bancu a fost umplut de sânge de N'Gog, la o fază de atac a celor de la Honved, însă de această dată arbitrul nu doar că nu l-a avertizat pe jucătorul lui Honved, ci a lăsat jocul să continue. Pigliacelli a avut, însă, o parada excelentă şi a evitat golul. Bancu a fost cusut chiar pe teren şi a putut să continue meciul.

Afla mai multe despre: video 

viewscnt
Articole similare