Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO INCREDIBIL | Ultraşii de la Standard Liege şi Anderlecht s-au luat la bătaie în timpul unui meci de fotbal feminin

VIDEO INCREDIBIL | Ultraşii de la Standard Liege şi Anderlecht s-au luat la bătaie în timpul unui meci de fotbal feminin
Comentarii

Huliganismul nu mai este prezent doar la meciurile din fotbalul masculin, ci aparent şi la cele ale fetelor. Asta s-a întâmplat în Belgia, la meciul dintre echipele feminine ale celor de la Standard Liege şi Anderlecht.

Anderlecht conducea cu 1-0 atunci când ultraşii s-au dezlănţuit şi au intrat pe teren cu măşti pe faţă şi au început să se ia la bătaie. Meciul a fost întrerupt, iar fetele de pe gazon au intrat la vestiare plângând, în timp ce restul spectatorilor priveau şocaţi ceea ce se întâmpla, potrivit nieuwsblad.be. 

Înainte de partidă au existat zvonuri că facţiuniile grele ale galeriilor celor două cluburi vor folosi meciul ca un pretext pentru lupte fizice, menţionează aceeaşi sursă. La meci au venit mai mulţi suporteri de la Anderlecht decât sunt de obicei la astfel de meciuri, dar totul a fost calm. 

La evenimentul sportiv nu a fost niciun echipaj special al forţelor de ordine şi a durat ceva până când s-au calmat spiritele. 

Afla mai multe despre: anderlechtstandard liegeultrasbataiehuligani 

viewscnt
Articole similare