Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Incredibil! Un arbitru a venit beat "mort" la un meci de fotbal. Imaginile au devenit virale pe internet

VIDEO | Incredibil! Un arbitru a venit beat "mort" la un meci de fotbal. Imaginile au devenit virale pe internet

Fotbal

Comentarii

Un arbitru din Cehia a venit ameţit bine de aburii alcoolului să arbitreze un meci de la juniori. Imaginile s-au răspândit cu repeziciune pe internet.

Şpriţuit bine, tuşierul a avut mari probleme în a-şi ţine echilibrul. Părea că tuşa doreşte să îi creeze greutăţi şi se împleticeşte în picioarele lui. Şi-a concentrat atent puterile şi a plecat într-un sprint susţinut, lung de vreo 30 de metri, pe care a reuşit să-l ducă cu bine până la capăt. Din nefericire pentru el, problemele au apărut pe drumul de întoarcere. Când a ajuns la jumătatea acestuia, arbitrul a pierdut lupta cu gravitaţia şi a simţit de a aproape mirosul de iarbă proaspătă. Fără voia lui. Din nou, ambiţiosul arbitru nu s-a dat bătut. Şi-a luat fanionul şi s-a întors la treabă. La urma urmei, avea un meci de fotbal de arbitrat.

Asociaţia de Arbitri din Bohemia a deschis deja o anchetă. Felul în care s-a prezentat asistentul a fost considerat de oficiali ca inacceptabil. „Asociaţia Regională de Fotbal din Boemia Centrală va iniţia proceduri disciplinare împotriva Milan Šefara, care, în meciul de duminică de juniori de la Beroun, în calitate de asistent, s-a făcut vinovat grosolan de la etica arbitrilor. Acesta a suspendat brigada de arbitri până la pronunţarea verdictului. Considerăm comportamentul arbitrului ca inacceptabil şi va pedepsi sever astfel de excese”, a scris comisia pe pagina de Facebook.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare