Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO INCREDIBIL | Un jucător de la Milan l-a înjurat pe Gattuso în timpul meciului cu Bologna. Antrenorul: "Dacă rămân cu el între patru ochi, mai vedem"

VIDEO INCREDIBIL | Un jucător de la Milan l-a înjurat pe Gattuso în timpul meciului cu Bologna. Antrenorul: "Dacă rămân cu el între patru ochi, mai vedem"

AC Milan

Comentarii

Tiemoue Bakayoko a fost trimis la încălzire, dar antrenorul nu a fost mulţumit de atitudinea sa, aşa că a trimis alt jucător în teren, iar francezul a răbufnit

Era minutul 26 al meciului  Milan - Bologna, iar Biglia s-a accidentat. Iniţial, Gattuso a vrut să îl înlocuiască cu Bakayoko, dar nu a fost mulţumit de felul în care s-a încălzit francezul, aşa că l-a trimis în teren pe Jose Mauri. Bakayoko s-a uitat la antrenorul său şi i s-a citit pe buze spunându-i "Fuck off, man!". Gattuso pleca deja, dar l-a auzit şi s-a întors spre el, aşa că francezul a repetat înjurătura. "Vorbim după meci, la vestiar", a fost replica lui Gattusso, un antrenor dur, cu care jucătorii nu prea îndrăznesc să intre în contre.

La final, Gattuso a explicat incidentul: "În acest moment, cel mai important este clubul. Nu este permisă lipsa de respect faţă de tricou şi faţă de grup, nu faţă de Gattuso. A fost o înjurătură acolo, dar dacă rămân cu el între patru ochi, mai vedem. Mă opresc aici, voi vorbi în vestiar, pe limba mea, departe de presă", a declarat Gattuso la finalul meciului, pe care echipa sa l-a câştigat cu 2-1.

 

 

Afla mai multe despre: gattusobakayoko 

viewscnt
Articole similare