Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO INCREDIBIL | Un star de la Real Madrid, apostrofat de fani la antrenament: ”Pleacă, neruşinatule!”

VIDEO INCREDIBIL | Un star de la Real Madrid, apostrofat de fani la antrenament: ”Pleacă, neruşinatule!”

Real Madrid

Comentarii

Gareth Bale a fost primit de fanii madrileni cu injurii la sosirea sa la baza de pregătire a Realului.

Perioada de transferuri din Premier League se închide joi, 8 august, ora 19:00 ora României, iar viitorul lui Gareth Bale rămâne în continuare o necunoscută. Galezul ar fi putut ajunge în această vară în China, sub comanda lui Cosmin Olăroiu, dar a refuzat să se transfere la Jiangsu Suning.

Zidane nu contează pe serviciile sale, astfel că impresarul său, Jonathan Barnett caută o soluţie. Galezul a anunţat deja că vrea să rămână pe Santiago Bernabeu.

Fanii nu au reacţionat prea bine. Galezul a fost întâmpinat cu ostilitate de către suporterii blanco la sosirea la baza de pregătire a Realului: ”Pleacă odată de la Madrid, omule!” i-a transmis unul dintre fani. Alţi suporteri i-au scandat galezului: ”Nerecunoscătorule, pleacă!” sau ”Neruşinatule!” au fost câteva dintre injuriile pe care Bale a fost nevoit să le asculte în timp ce sosea la Valdebebas. 

  • "Zidane este o ruşine! Să vorbească aşa despre cineva care a făcut atât de multe lucruri pentru Real Madrid! Dacă Gareth va pleca, o va face spre binele său. Presiunea lui Zidane nu va avea nimic de-a face cu asta" - Jonathan Barnett, impresar Gareth Bale

Afla mai multe despre: gareth bale 

viewscnt
Articole similare