Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Încurajări pentru Teja: "Poate să facă treabă chiar şi aşa" Cine îl susţine pe antrenorul roş-albaştrilor în lupta pentru titlu

VIDEO | Încurajări pentru Teja: "Poate să facă treabă chiar şi aşa" Cine îl susţine pe antrenorul roş-albaştrilor în lupta pentru titlu

FC Voluntari

Comentarii

Cristiano Bergodi şi Mihai Teja au colaborat la FCSB în urmă cu aproape 10 ani. În toamna lui 2009, antrenorul FCSB îi era secund italianului la vicecampioana României.

Cristiano Bergodi nu a uitat perioada în care se bătea la titlu în Liga I. Acum, în lupta pentru salvarea de la retrogradare, antrenorul lui FC Voluntari îi ţine pumnii lui Mihai Teja în cea mai importantă provocare a carierei lui de până acum. 
 
"E un băiat cuminte, un antrenor foarte bun, tânăr, a studiat la Coverciano. L-am avut ca secund la Steaua în 2010. Eu zic că e un antrenor foarte bun. E normal că trebuie să implementeze imediat ideile lui despre echipă, dar eu cred că poate face treabă bună. Dar normal, nu e uşor, pentru că acolo e  multă presiune şi au în faţă o echipă ca Clujul, care e foarte bună. Niciun sfat nu îi dau. Eu m-am certat cu el, atunci ce sfat pot să îi dau? Glumesc. Cred că poate face treabă bună, chiar şi cu Gigi" a spus Bergodi.  
 
Bergodi are şi el parte de cea mai dificilă misiune din carieră. Trebuie să o salveze pe fosta câştigătoare a Cupei României de la matineu. 
 
"Nu m-am mai confruntat ca antrenor cu o asemenea situaţie. Era o problemă mare cu Rapidul în 2015, dar atunci era foarte greu, pentru că erau puţine meciuri. Am venit 7-8 meciuri la sfârşitul campionatului. Aici se poate face muncă, campionatul e lung, mai sunt 19 etape, şi atunci avem tot timpul pentru a face ceva deosebit" este încrezător italianul. 

Afla mai multe despre: fc voluntaribergoditejafcsb 

viewscnt
Articole similare