Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Îndemnul curajos al lui Zicu pentru antrenorii din România: "Haideţi să terminăm cu fotbalul ăsta" Cum comentează debutul echipei sale în campionat

VIDEO | Îndemnul curajos al lui Zicu pentru antrenorii din România: "Haideţi să terminăm cu fotbalul ăsta" Cum comentează debutul echipei sale în campionat

Farul

Comentarii

Antrenorul Farului vrea ca toate echipele să renunţe la fotbalul tacticizat cu care şi-au obişnuit fanii. Zicu este convins că "rechinii" se vor bate pentru locurile fruntaşe ale clasamentului în stagiunea actuală.

Ianis Zicu a debutat în cariera de antrenor odată cu duelul din Regie, împotriva Rapidului. 
 
"Mă aşteaptam să facem un meci bun ne-am pregătit bine, am suferit la fiecare antrenament şi am arătat foarte bine. Noi am început această pregătire mai târziu, am avut 3 săptămâni şi jumătate, îmi era teamă că nu o să facem faţă fizic, am dominat Rapidul 85 de minute până când am rămas în zece. Îmi doresc să câştig fiecare meci, nu sunt mulţumit cu acest rezultat, mă bucur însă că am avut ocazii, că arătăm ca o echipă puternică şi reuşim să facem din fiecare adversar o echipă care să aibă probleme cu noi" a declarat antrenorul Farului. 
 
Zicu aşteaptă să vadă un altfel de fotbal în acest sezon din partea echipelor de Liga 2.
 
"Sperăm să fie o ligă a doua frumoasă, fiecare echipă să îşi propună să câştige fiecare meci, să terminăm cu fotbalul tacticizat unde echipele se închid şi încearcă să obţină un punct şi să plece de acasă cu această idee. Sunt convins că putem avea o echipă care să stea în faţă fără probleme chiar dacă nu avem omogenitate"  a încheiat fostul fotbalist al Rapidului. 
 
 

Afla mai multe despre: farulrapidianis ziculiga 2fotbal tacticizat 

viewscnt
Articole similare