Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Inedit! Andrei Cristea şi Cosmin Frăsinescu au semnat prelungirea contractelor cu Poli Iaşi pe bancă, în parc

VIDEO | Inedit! Andrei Cristea şi Cosmin Frăsinescu au semnat prelungirea contractelor cu Poli Iaşi pe bancă, în parc

CSM Poli Iași

Comentarii

Cosmin Frăsinescu (35 de ani) şi Andrei Cristea (36 de ani), căpitanul şi golgheterul de la Poli Iaşi, şi-au prelungit contractele cu gruparea din Copou. Cei doi au semnat contractele în parc, pe bancă, iar oficialii clubului au postat un clip video de la momentul inedit.

Cristea şi Frăsinescu erau în ultimele şase luni de contract, iar preşedintele Ciprian Paraschiv a negociat cu ambii şi a reuşit să-i convingă să semneze. Astfel, cum pandemia de COVID-19 a dat peste cap programul Ligii 1, cei doi vor rămâne şi vor ajuta echipa şi la reluarea fotbalului în România.

Momentul a fost unul inedit, deoarece, în condiţiile restricţiilor impuse din cauza Coronavirusulu, cei doi fotbalişti au semnat noile contracte cu Poli Iaşi pe bancă, în parc.

Căpitanul Frăsinescu s-a arătat bucuros de semnarea unui nou contract şi a spus că e o chestie de fair-play: "S-a procedat corect, e un lucru normal. O prelungire de ambele părţi. Având în vedere această situaţie, cred că la toate cluburile ar trebui să se întâmple acelaşi lucru. Mai ales cu jucătorii aflaţi în ultimele şase luni de contract. E o chestie de fair-play. Cred că e un lucru normal", a declarat Cosmin Frăsinescu.



Andrei Cristea s-a bucurat şi el pentru şansa de a continua alături de Poli Iaşi: "Mulţumesc pentru această şansă de a continua. Am primit, în ultimul timp, foarte multe mesaje de la suporteri, le mulţumesc pentru susţinere. Sperăm ca împreună să facem o treabă foarte bună. Suntem datori să terminăm ceea ce am început şi sper să avem rezultate frumoase", a spus şi Andrei Cristea.

Afla mai multe despre: poli iasiandrei cirsteacosmin frasinescucontracte 

viewscnt
Articole similare