Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO INEDIT | Preşedintele Croaţiei a sărbătorit cu jucătorii în vestiar calificarea naţionalei în semifinalele CM 2018

VIDEO INEDIT | Preşedintele Croaţiei a sărbătorit cu jucătorii în vestiar calificarea naţionalei în semifinalele CM 2018

Cupa Mondială

Comentarii

Echipa naţională de fotbal a Croaţiei s-a calificat, sâmbătă seară, în semifinalele Cupei Mondiale, la 20 de ani după competiţia din Franţa, când a ocupat locul al treilea. Printre cei care au sărbătorit succesul s-a numărat şi preşedintele Croaţiei, Kolinda Grabar-Kitarovic.

Preşedintele Croaţiei, în vârstă de 50 de ani, a trăit intents meciul, din tribunele stadionului din Soci, iar la final a mers în vestiar, unde a sărbătorit împreună cu Luka Modric şi compania. Imaginile au fost publicate chiar de preşedintele Croaţiei, pe pagina oficială de Facebook.

Reprezentativa Croaţiei a învins, sâmbătă seară, la Soci, naţionala Rusiei, cu scorul de 6-5 în urma loviturilor de departajare, şi s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale.

 La finalul prelungirilor, scorul partidei Rusia – Croaţia era 2-2, golurile fiind marcate de Cerişev ’31 şi Fernandes ‘115, respectiv Kramarici ’39 şi Vida ‘101.

Afla mai multe despre: preşedintecroaţiacupa mondiala 

viewscnt
Articole similare