Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Infern doar în tribune! Steaua Roşie - ŢSKA Moscova s-a terminat fără goluri şi totul se decide în Rusia

VIDEO | Infern doar în tribune! Steaua Roşie - ŢSKA Moscova s-a terminat fără goluri şi totul se decide în Rusia

UEFA Europa League

Comentarii

Steaua Roşie şi ŢSKA Moscova s-au anihilat reciproc în prima manşă din 16-imile din Europa League. Partida de la Belgrad a fost spectaculoasă doar în tribune, acolo unde fanii gazdelor au făcut spectacol.

Cele două formaţii au punctat doar la ocazii, dar au lăsat tabela intactă. Oaspeţii puteau da lovitura în minutul 10, la ocazia lui Vitinho, dar cea mai mare şansă de gol le-a aparţinut gazdelor.

Scăpat singur cu Akinfeev, Radonjici n-a putut să-l învingă pe goalkeeperul rus, iar Steaua Roşie a ratat şansa de a deveni favorită la calificare. Totul se va decide în Rusia, peste o săptămână.

VIDEO | STEAUA ROŞIE - ŢSKA MOSCOVA 0-0

ECHIPELE DE START:

STEAUA ROŞIE: Borjan - Stojkovici, Savici, Le Tallec, Rodic - Jovicici, Donald - Nabouhane, Krsticici, Radonjici - Pesici

ŢSKA MOSCOVA: Akinfeev - Vasin, Berezutski, Wernbloom - Fernandes, Dzagoev, Natcho, Golovin, Kuchaev - Vitinho, Musa

Min. 35: Ocazie imensă pentru gazde! Scăpat singur cu Akinfeev, Radonjici nu reuşeşte să deschidă scorul.

Min. 10: Prima şansă de gol! Vitinho şutează slab dintr-o poziţie excelentă, iar Borjan reţine fără emoţii.

Min. 1: A început meciul.

Steaua Roşie Belgrad şi ŢSKA Moscova sunt două dintre cele şase echipe din răsărit care au câştigat cupe europene. Sârbii s-au impus în Cupa Campionilor la începutul anilor 90, iar ŢSKA în Cupa UEFA un deceniu mai târziu.

Steaua Roşie revine în primăvara europeană după 26 de ani, ceea ce înseamnă că nu a mai ajuns în această fază din anul în care a câştigat trofeul. Echipa din Belgrad bifează şi un record. S-a calificat în şaisprezecimile de finală ale Europa League după ce a marcat doar trei goluri în grupă.

Sârbii au mai trecut prin Rusia în acest sezon. Au trecut în play off de FC Krasnodar. ŢSKA vine din UEFA Champions League, unde a demonstrat că nu are trac în deplasare - a câştigat la Basel şi la Lisabona, cu Benfica. Steaua Roşie - ŢSKA Moscova se joacă de la ora 19:00, în direct pe Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: steaua rosietska moscovaeuropa league 

viewscnt
Articole similare