Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Infern în Argentina! Fanii au intrat cu arme pe stadion şi au declanşat haosul. Meciul a fost suspendat la inistenţele poliţiei

VIDEO | Infern în Argentina! Fanii au intrat cu arme pe stadion şi au declanşat haosul. Meciul a fost suspendat la inistenţele poliţiei
Comentarii

Nebunie totală la un meci din liga a doua din Argentina. Partida dintre Independiente Rivadavia de Mendza şi Atlanta a fost suspendată de către forţele de ordine după ce mai mulţi suporteri au intrat cu arme pe stadion. Siguranţa jucătorilor nu a putut fi garantată, iar cei responsabili de securitate au decis că e mai bine ca meciul să fi întrerupt.

La doar cinci minute după ce a început meciul, arbitrul Leandro Rey Hilfer a fost nevoit să pună capăt partidei, după ce fanii au intrat înarmaţi pe stadion. Bare de fier, cuţite şi chiar arme de foc. Acestea sunt armele cu care suporterii gazdă au pătruns în interiorul tribunelor la meciul cu Atlanta. Mai mult, aceştia aveau şi feţele acoperite. Partida s-a jucat pe stadionul "Bautista Gargantini" din capitala provinciei Cuyana, conform site-ului tycsports.com.

După ce a aşteptat mai bine de 20 de minute din momentul în care partida a fost întreruptă, centralul partidei a decis să o suspende pentru că forţele de ordine nu au putut garanta siguranţa jucătorilor. Sursa citată scrie că în afara arenei s-au auzit chiar focuri de armă.

Roberto Munives, şeful poliţiei locale, a declarat: "Problemele au fost cauzate de facţiunile suporterilor gazdă (n.r. - Independiente Rivadaria. Oamenii au fost evacuaţia înainte ca incidentele să escaladeze. S-au folosit arme în confruntarea celor două grupări, acestea fiind deja în interiorul stadionului. Se presupune că au fost introduse în arenă înainte de meci. Există două persoane rănite, un bărbat şi o femeie, dar cu răni minore", a spus acesta, conform sursei citate.

CLICK AICI PENTRU VIDEO CU INCIDENTELE
 

Afla mai multe despre: armefaniargentinastadionvideo 

viewscnt
Articole similare