Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Informaţii din interior pentru Mirel Rădoi: "Asta am reuşit să aflu!" Puştiul-minune din naţionala Franţei care poate merge la EURO U21

VIDEO | Informaţii din interior pentru Mirel Rădoi: "Asta am reuşit să aflu!" Puştiul-minune din naţionala Franţei care poate merge la EURO U21

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi nu crede că naţionala Franţei se va baza pe jucători precum Kylian Mbappe şi Ousmane Dembele la turneul final al Campionatului European din 2019, deşi cele două staruri de la PSG, respectiv Barcelonam, sunt eligibili pentru naţionala Under 21 a "cocoşilor".

Campioni mondiali cu Franţa la seniori, cei doi nu vor risca o eventuală accidentare pentru a juca şi la tineret, spune Rădoi, care a precizat că are informaţii că singurul jucător selecţionat deja în mod constant la seniori care ar putea face parte din lotul Franţei U21 în vara viitoare este Kingsley Coman, de la Bayern Munchen.

  • Kingsley Coman are 15 selecţii pentru naţionala mare a Franţei şi a făcut parte din lotul "cocoşilor" pentru Euro 2016, fiind trimis pe teren în repriza a doua a confruntării cu România, din faza grupelor.
  • România va juca în Grupa C a Euro 2019 U21, alături de Anglia, Franţa şi Croaţia.

"Dacă ne referim la nume ca Mbappe, probabil că nu vor risca ca jucătorii lor campioni mondiali cu naţionala mare să evolueze la tineret. Din ce am reuşit să aflu şi eu nu se pune problema decât în cazul lui Coman ca el să fie în lotul pentru Euro. În rest, ceilalţi vor rămâne la echipa mare.

Nucleul echipei naţionale a Franţei se bazează pe foarte mulţi jucători de la Lyon. În acest moment este cea mai bună academie din Franţa. Eu cred că va diferi puţin şi că nu vor intra la fel de montaţi cum au intrat aseară împotriva lui City, când vor juca împotriva României sau a Croaţiei. Vă spun sută la sută, oricât de profesionişti ar fi", a declarat Mirel Rădoi într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: kingsley comanradoivideoeuro 2019 

viewscnt
Articole similare