Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Înfrângere pentru Chiricheş în Serie A. Fundaşul român a comis un penalty

VIDEO | Înfrângere pentru Chiricheş în Serie A. Fundaşul român a comis un penalty

Stranieri

Comentarii

Sassuolo a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-2, de echipa Verona, într-un meci din etapa a XXII-a a campionatului Italiei.

Înfrângere pentru Chiricheş în Serie A. Fundaşul român a comis un penalty

În minutul 55, la scorul de 21 pentru Verona, Chiricheş a comis un henţ în careu, iar după intervenţia VAR, arbitrul partidei a dictat lovitură de la 11 metri. Într-un duel cu Simeone, internaţionalul român a deviat uşor mingea cu mâna, iar faza nu a fost explicată de prima dată.

Totuşi, cei din camera VAR au seziat cum mingea a atins braţul lui Chiricheş, iar apoi s-a dictat lovitură liberă. Barak  a profitat de eroarea comisă şi a marcat de la punctul cu VAR. La Sassuolo, Chiricheş a jucat până în minutul 81.

Partidele Venezia – Empoli, AS Roma – Cagliari şi Atalanta – Inter Milano au loc tot duminică, iar confruntările Bologna – Napoli, AC Milan – Spezia şi Fiorentina – Genoa se vor disputa luni.

Lider în clasament este Inter Milano, cu 49 de puncte, urmată în top 3 de AC Milan – 48 de puncte şi Napoli – 43 de puncte. Sassuolo este pe 11, cu 28 de puncte, în timp ce Verona este pe 10, cu 30 de puncte.   

Afla mai multe despre: chiricheş-sassuolo-serie a 

viewscnt
Articole similare