Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Înfrângere pentru Cosmin Olăroiu în etapa a patra din China. Jiangsu a pierdut în faţa noului lider al campionatului

VIDEO | Înfrângere pentru Cosmin Olăroiu în etapa a patra din China. Jiangsu a pierdut în faţa noului lider al campionatului
Comentarii

Formaţia antrenată de Cosmin Olăroiu, Jiangsu Suning a fost învinsă în etapa a patra din Super Liga Chineză, scor 0-3 pe terenul noului lider, Beijing Guoan

Pentru Jiangsu şi Cosmin Olăroiu, partida a fost un test super dificil, în condiţiile în care adversara câştigase toate meciurile din startul sezonului şi nu încasase nici măcar un gol. Considerată singura echipă din Super Ligă care poate pune probleme la titlul formaţiilor Guangzhou Evergrande şi Shanghai SIPG, Beijing Guoan a arătat mult mai bine în startul meciului cu Suning.

Jiangsu Suning a primit gol în minutul 22, atunci când Zhang Yuning l-a învins pe portarul echipei lui Cosmin Olăroiu, Gu Chao, printr-un lob superb de la marginea careului de 16 metri.

 

 

A fost momentul în care ”albaştrii” au ieşit mult mai mult la joc şi au căutat poarta gazdelor prin verticalizările lui Alex Teixeira sau centrările venite de la Jie şi Xie Pengfei. Au lipsit ocaziile, dar echipa românului a controlat în deplasare un adversar care teoretic este cotat cu a treia şansă la titlu în China.

În minutul 43, cu două minute înainte de pauză, Yu Yang a fost eliminat în urma unui fault comis la mijlocul terenului, iar echipa fostului tehnician de la Leverkusen, Roger Schimdt a rămas în inferioritate numerică.

Deşi Jiangsu a început mai bine repriza secundă, la zece minute de la reluare, în urma unei faze confuze la poarta oaspeţilor, Beijing Guoan a marcat prin atacantul de 40 de milioane de euro, Cedrick Bakambu. A fost o minge trimisă cu călcâiul spre poartă de Renato Augusto, iar fostul atacant de la Villarreal, pe fază, a trimis mingea în poartă din câţiva metri. Centralul partidei, sârbul Milorad Mazic a avut nevoie de tehnologia VAR pentru a decide dacă validează sau nu golul atacantului gazdelor, dar în cele din urmă reuşita a fost confirmată.

În minutul 79, elevii lui Olăroiu au încasat de asemenea un cartonaş roşu. Renato Augusto a fost faultat dur de Yang Xiaotian de la Jiangsu, iar centralul l-a eliminat direct.

În prelungirile partidei, gazdele au mai punctat o dată pe contraatac. Wang Ziming a îndeplinit o simplă formalitate după ce portarul Gu Chao a respins în faţă o minge şutată de la marginea careului de 16 metri.

 

 

În urma acestei înfrângeri ( a doua a sezonului), Jiangsu rămâne cu 6 puncte şi ocupă locul 7 în clasament. Cel puţin până la meciul lui Guanghzou Evergrande, formaţia Beijing Guoan este noul lider al campionatului cu maxim de puncte, 8 goluri marcate şi niciunul primit. În etapa viitoare, Jiangsu joacă tot în deplasare la Shenzhen, contra echipei antrenate de Juan Ramon Lopez Caro. 

Afla mai multe despre: cosmin olăroiujiangsu suningsuperliga china 

viewscnt
Articole similare