Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Înlocuitoarea lui Neagu a plecat spre Paris. "Mi-au dat lacrimile instantaneu când am văzut-o pe Cristina"

VIDEO | Înlocuitoarea lui Neagu a plecat spre Paris. "Mi-au dat lacrimile instantaneu când am văzut-o pe Cristina"

Sporturi

Comentarii

Interul stânga de la CSM, Bianca Bazaliu a fost chemată de urgenţă să o înlocuiască pe Neagu, accidentată miercuri, în timpul meciului cu Ungaria.

Bianca Bazaliu nu a fost inclusă în lotul României, drept al doilea inter stânga al naţionalei, deşi s-a aflat în lotul lărgit. La fel a păţit şi în 2017. În locul ei a fost preferată Gabriela Perianu, dar iată că, până la urmă Bazaliu ajunge în Franţa. 

"Nu îmi doream să merg în contextul acesta, mai ales că este Cristina, şi este şi colega mea de echipă. Deci clar nu îmi doream să merg în contextul ăsta", a declarat Bazaliu la plecare. 


Întrebată cum a fost când a văzut accidentarea Cristinei Neagu Bazaliu a răspuns: "Groaznic. Mi-au dat lacrimile instantaneu, nu mi-a venit să cred. Într-adevăr, vorbeam înainte de Campionat că îmi doresc ca toate fetele, cel puţin de la echipa mea să se întoarcă sănătoase. Şi de la echipa României. Dar se pare că deja noi în echipă avem două accidentări, destul de grave", a spus Bazaliu. (n.r. a doua accidentată de la CSM este Amanda Kurtovic, jucătoare din Norvegia care a ratat turneul final)

CSM Bucureşti a mai făcut câteva antrenamente chiar şi după încheierea ultimului meci oficial şi plecarea jucătoarelor la lotul naţional, însă intensitatea nu a fost una de competiţie. 

"Am avut câteva antrenamente de handbal într-adevăr, dar suntem câteva jucătoare la antrenament, ce putem să facem?", a spus Bazaliu. 

Afla mai multe despre: bazaliuneagucampionatul europeanhandbalaccidentareparissemifinala 

viewscnt
Articole similare